Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Λάρισα: Εικόνες ντροπής στον προσφυγικό καταυλισμό – Δείτε πώς μοιράζει το κράτος τα τρόφιμα [βίντεο]

Λάρισα: Εικόνες ντροπής στον προσφυγικό καταυλισμό – Δείτε πώς μοιράζει το κράτος τα τρόφιμα [βίντεο]Δείτε πώς μοιράζει το κράτος τα τρόφιμα στον καταυλισμό
Από μια τρύπα σκηνής τους πετούν τσουβάλια σαν να είναι «ζώα»
Εικόνες ντροπής στο Κουτσόχερο Λάρισας
Οι πρόσφυγες πέφτουν στο χώμα και μαλώνουν μεταξύ τους για τα «λάφυρα»
Η αμήχανη «απάντηση» του Μαξίμου...
Διένειμε φωτογραφίες από το συσσίτιο... της 25ης Μαρτίου

Εικόνες ντροπής κατέγραψε βίντεο στον προσφυγικό καταυλισμό του Κουτσόχερου.

Δεκάδες παιδιά και μεγάλοι στοιβαγμένοι έξω από ένα πρόχειρο κατάλυμα από μία τρύπα του οποίου «πετάγονται» τρόφιμα, ρούχα και άλλα αντικείμενα.
Χωρίς καμία τάξη ή σειρά, όποιος προλάβει αρπάζει ότι προλάβει, ενώ αργότερα οι ίδιοι οι πρόσφυγες μαλώνουν μεταξύ τους και σχεδόν έρχονται στα χέρια για το ποιος θα πάρει τι.
Εικόνες που μόνον σε ανθρώπινη αντιμετώπιση δεν παραπέμπουν.

Πηγή: onlarissa.gr

Πηγή: iefimerida.gr

Η αμήχανη απάντηση Μαξίμου για τις εικόνες ντροπής στη Λάρισα

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από την δημοσιοποίηση του βίντεο από την διανομή τροφίμων σε πρόσφυγες στο Κουτσόχερο Λάρισας, το Μαξίμου θέλησε να αλλάξει τις εντυπώσεις.
Εστειλε λοιπόν δύο φωτογραφίες από τη διανομή γεύματος στο Κουτσόχερο Λάρισας το οποίο έγινε όμως πριν από 3 ημέρες και συγκεκριμένα ανήμερα της 25ης Μαρτίου. 
Στις εικόνες αυτές εμφανίζονται οι πρόσφυγες να είναι στη σειρά και σε τάξη και να περιμένουν υπομονετικά για το συσσίτιο έξω από την σκηνή. 
Η ίδια ανεπίληπτη τάξη στην διανομή εμφανίζεται και στο εσωτερικό της σκηνής. Εικόνες που πόρρω απέχουν από τα όσα διαδραματίστηκαν σήμερα, 28 Μαρτίου. Και φυσικά η απάντηση της κυβέρνησης μόνο αμηχανία προδίδει.

Οι εικόνες που διένειμε το Μαξίμου (25/3/2016)

Δεν υπάρχουν σχόλια: