Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Η χολέρα της Αριστεράς…

Αυτή τη φορά δεν θα γράψουμε για την οικονομία και την καταστροφή που προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ σε ένα χρόνο. 
Δεν θα ασχοληθούμε με το Προσφυγικό που απειλεί να τινάξει στον αέρα την Ελλάδα. 
Ούτε καν για τα εθνικά θέματα θα γκρινιάξουμε ενώ δεν θα μπούμε στον κόπο να ασχοληθούμε με γελοίες και αμόρφωτες φιγούρες που μας κυβερνούν.
Θα μιλήσουμε για ένα θέμα που περνά από πολλούς απαρατήρητο απλά και μόνο γιατί δεν «πουλάει» όπως... όλα όσα είναι στην επικαιρότητα. 
Είναι το οργανωμένο σχέδιο της Αριστεράς να εκθεμελιώσει τον τρόπο ζωής, δημιουργίας, προκοπής και μόρφωσης αυτής της χώρας...

Σε όλα τα επίπεδα συντελείται μια επιχείρηση που στόχο έχει να αλλάξει το μοντέλο ανάπτυξης της Ελλάδας και να φέρει χαρακτηριστικά σοβιετίας.

Οι νεόκοποι κομμουνιστές, που όμως, θέλουν τον δικό τους κομμουνισμό αρκεί να είναι μακριά και να βλέπουν ζώντας στη χλιδή, έχουν βάλει σε εφαρμογή ένα σχέδιο που περιγράφηκε κάλλιστα από τον Μπαλτά ως «ρετσινιά της αριστείας» ή από τον απίθανο σύμβουλο Καρανίκα ως «η καριέρα είναι χολέρα».
Είναι η χολέρα της Αριστεράς, η λέπρα του Τσίπρα και της παρέας του, παλαιών κατά βάση κομμουνιστών και ορισμένων αριστερολιγούρηδων των Εξαρχείων που έκαψαν το μυαλό τους από τα ποτά και τα χασίσια αντί να ξεστραβωθούν να μάθουν πέντε γράμματα, λίγα μέτρα πιο κάτω, στο ΕΜΠ.
Η αρρώστια απλώνεται παντού και τρώει τις σάρκες της κοινωνίας, ό,τι καλό έχει μείνει στον τόπο αυτό διαλύεται χάρη στην ισοπεδωτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην Παιδεία, μαθαίνουμε ότι ο Φίλης ετοιμάζεται να προωθήσει το νομοσχέδιο του προκατόχου του Μπαλτά. Αντί να κάνει καλύτερα τα δημόσια σχολεία, βάζει χέρι στα ιδιωτικά και θέλει να τα διαλύσει. Μπλοκάρει την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, βάζει σκληρούς όρους για το πότε θα κάνουν απολύσεις οι σχολάρχες, ακόμη και αν ο δάσκαλος είναι άσχετος. Τώρα εμποδίζει τα ιδιωτικά σχολεία να κάνουν πιο εντατικά μαθήματα ξένων γλωσσών ή άλλων φροντιστηρίων, δημιουργεί ένα σκηνικό όπου δημόσιο και ιδιωτικό σχολείο πρέπει να γίνουν ένα. Δεν επιτρέπεται σε κάποιον που θέλει κάτι καλύτερο για το παιδί του, και πληρώνει γι’ αυτό, να το στέλνει σε ένα καλό σχολείο. Όλα ισοπεδωμένα, η αριστεία είναι ρετσινιά, δεν πρέπει να ξεχωρίσει κανείς.
Το είδαμε και με τα πειραματικά και πρότυπα σχολεία που αντί να δίνουν εξετάσεις περνάνε με κλήρωση. Είσαι τυχερός; Παίζεις λότο και παίρνεις τη θέση στα καλά αυτά σχολεία. Είσαι άριστος μαθητής αλλά άτυχος στον τζόγο; Την έβαψες.
Μια ιστορία λέει ότι στην πρώτη συνάντηση που είχε ο Μπαλτάς ως υπουργός παιδείας με τους σχολάρχες τους είπε ότι πρόθεσή του είναι να κλείσει τα ιδιωτικά σχολεία. Αυτοί έφυγαν με το στόμα ανοικτό και ο υπουργός κάπνισε ικανοποιημένος την πίπα της νίκης του ενθυμούμενος πώς πέρναγε ο ίδιος τα χρόνια του στο Κολλέγιο Αθηνών.
Στην οικονομία συμβαίνει ακριβώς το ίδιο; Με τους φόρους δημιουργείται ένα σκηνικό όπου όλα πρέπει να ισοπεδωθούν. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνει προσπάθεια να φέρει την ανάπτυξη και να αυξήσει τους μισθούς των χαμηλόμισθων. Θα κόβει από όσους έχουν την τύχη ή την ικανότητα να βγάζουν μερικά χρήματα παραπάνω και να τα δηλώνουν.
Επειδή η κυβέρνηση είναι ανίκανη να πιάσει τη φοροδιαφυγή, υπάρχουν χιλιάδες που βγάζουν λεφτά αλλά δεν τα δηλώνουν και εμφανίζονται φτωχοί. Έτσι θα την πληρώσουν οι γνωστοί. Τα μεσαία εισοδήματα πρέπει να ισοπεδωθούν και να πέσουν αντί να ανέβουν τα χαμηλά. Τι νόημα έχει να δουλεύεις σκληρά, να έχεις κάνει τρελές σπουδές που πληρώνουν γι’ αυτές ή να έχει μοναδικές ικανότητες; Όλα αυτά αν και πληρώνονται ακριβά δεν συμφέρουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα σου πάρει τα λεφτά γιατί όλοι πρέπει να είναι ίδιοι. Κανένα κεφάλι να μην ξεχωρίζει από τη σειρά. Άλλωστε, η… καριέρα είναι χολέρα για το... πρότυπο της Αριστεράς και κολλητό του Αλέξη.
Ομοίως και στις συντάξεις. Έρχεται λαίλαπα τεραστίων διαστάσεων και οι μεσαίες ή υψηλές συντάξεις θα ισοπεδωθούν για να γίνουν όλες ίδιες. Δεν έχει σημασία αν δούλεψες 40 σκληρά χρόνια με αποδοχές μεγάλες; Θα πάρεις σύνταξη ίδια ή κοντά με αυτήν που πήρε το τεμπελόσκυλο της Αριστεράς που χάζευε στα αμφιθέατρα και τελικά έπιασε μια δουλίτσα το Δημόσιο χάρη στην κλαδική του ΠΑΣΟΚ.
Η ρετσινιά είναι καριέρα και το αντίθετο για τους Συριζαίους, οπότε δεν μπορεί κανείς να ξεχωρίσει.
Την ισοπεδωτική πολιτική που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ τη βλέπουμε παντού, σε όλες τις εκφάνσεις της πολιτικής και οικονομικής ζωής του τόπου. 
Στο προσφυγικό, στα νοσοκομεία, στην εκπαίδευση στην ίδια τη ζωή που έχει γεμίσει από χιλιάδες πρόσφυγες που έχουν μεγαλύτερα δικαιώματα από τους Έλληνες.
Η αρρώστια χτυπά παντού, μοιάζει με βακτήριο που μολύνει όλη την Ελλάδα. 
Το μικρόβιο ΣΥΡΙΖΑ κατακτά τη χώρα κι εμείς καθόμαστε απαθείς. 
Όχι, δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν αμόρφωτο να καθορίσει τη ζωή μας και αυτήν των παιδιών μας. 
Οι άξιοι και οι εργατικοί πρέπει να ξεχωρίσουν και να κυριαρχήσουν. Και να φτιάξουμε μια Ελλάδα που θα τους κρατά εδώ και δεν θα τους διώχνει. 
Όχι, η αριστεία δεν είναι ρετσινιά αλλά είναι τιμή για τον ίδιο και για την οικογένειά του.
Όχι, καριέρα είναι κάτι καλό και δεν είναι χολέρα. Χολεριασμένοι είναι όλοι εκείνοι που θέλουν να ισοπεδώσουν την ελληνική κοινωνία. Φτάνει πια με τη δηλητηρίαση της πατρίδας.



Antinews
orthografos

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

AYTHN THN ARISTERA ΤΗΝ ΧΑΙΔΕΥΕ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ Η ΝΔ .........
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ ΕΠΙ ΝΔ ΕΚΔΟΘΗΚΕ.......

ΣΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ
ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.........

ΠΟΙΑ ΝΔ ??????
ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΙ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ????

ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ