Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Ο «ΑΜΙΜΗΤΟΣ» ΠΑΓΚΑΛΟΣ! Πως χαρακτήρισε τα μέλη της κυβέρνησης…

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος βρέθηκε στο Βήμα Fm και μίλησε για τον υπουργό Δικαιοσύνης, τις αποφάσεις Μπαλτά για την Παιδεία αλλά και για την κυβέρνηση!
Μιλώντας για τις αποφάσεις Μπαλτά για την Παιδεία είπε: 


«Ο Μπαλτάς, αυτό που είπε ότι η αριστεία… μα δεν θυμάμαι το όνομα του, βεβαίως με όλους τους τυχάρπαστους, όλους του αποτυχημένους της κοινωνίας που τους έχουμε στην εξουσία…
Ο κ. Μπαλτάς λοιπόν είχε πει ότι πρέπει να καταργηθεί η αριστεία, διότι είναι… ρετσινιά. 
Αυτό το εφαρμόσανε σήμερα, κατήργησαν τα πρότυπα και εκπαιδευτικά σχολεία, το παιδί του φτωχού να μην μπορεί ποτέ να μπει στο ίδιο σχολείο με βάση την ευφυΐα του και με εξετάσεις, που μπαίνει το παιδί του πλουσίου» 
και συμπλήρωσε: 
«Βέβαια, όλοι αυτοί, άμα τους πάρετε, η πιο πλούσια, η πιο ντιστενγκέ κυβέρνηση, διακεκριμένη κυβέρνηση, που έχει υπάρξει στην Ελλάδα, τα πιο πολλά πλουσιόπαιδα, τα πιο πολλά βουτυρόπαιδα, όπως τα λέγαμε στην Ελευσίνα… Τώρα θέλει να κλείσει τους άλλους».

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη λειτουργία της Δικαιοσύνης τονίζοντας ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης θα έπρεπε να έχει πάρει την ευθύνη και να έχει παραιτηθεί που ο Ρουπακιάς είναι σπίτι του.

«Θα σας πω κάτι που θα έπρεπε να κάνει παραδείγματος χάριν η εκτελεστική εξουσία. Ο υπουργός Δικαιοσύνης, ο όποιος υπουργός, δεν μιλάω για τον συγκεκριμένο, ο οποίος δεν οφείλει να είναι και ιδιαίτερα ικανός, σε μία ανίκανη κυβέρνηση, εν πάση περιπτώσει, έπρεπε να βρει τον τρόπο για την περίπτωση αυτού του δολοφόνου της Κοκκινιάς, του Ρουπακιά, ο οποίος είναι στο σπίτι του τώρα και φυλάσσεται από δεκάδες αστυφύλακες, διότι επήλθε, λέει, ο χρόνος φυλάκισής του, που δεν έπρεπε να επέλθει. 

Εγώ έχω την αξίωση ο υπουργός Δικαιοσύνης να παρέμβει και υπευθύνως, εκ μέρους της κυβερνήσεως, και του θεσμικού πλέγματος της χώρας, όπως έχει διαμορφωθεί από το Σύνταγμα, να πει στο λαό, ότι εμείς είμαστε ανίσχυροι μπροστά στην αποφυλάκιση του Ρουπακιά, να το πει και να αναλάβει την ευθύνη. Και να σας πω και κάτι άλλο; 
Εφόσον βρέθηκε σε αυτή την ατυχή θέση, ο κύριος υπουργός Δικαιοσύνης, δεν ξέρω πως τον λένε, Παρασκευόπουλος, είναι κάποιος τυχαίος, αυτός να πάρει και την ευθύνη, αν έχει φιλότιμο, να πει ότι αποφυλακίζεται ο Ρουπακιάς και παραιτούμαι, κύριοι, γιατί ξεφτιλίστηκε το θεσμικό πλαίσιο της χώρας και η ελληνική Δικαιοσύνη, γιατί ξεφτιλίστηκε το θεσμικό πλαίσιο της χώρας. 
Ένας δολοφόνος είναι στο σπίτι του, ένας αισχρός δολοφόνος, ένας εκ προμελέτης δολοφόνος, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του…»
δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Η κυβέρνηση αυτή έχει τα πιο πολλά πλουσιόπαιδα και βουτυρόπαιδα», δήλωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος το πρωί της Τρίτης μιλώντας στον Βήμα Fm.


Δεν υπάρχουν σχόλια: