Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

ΦΑΗΛΟΣ: «Γατάκι Άγκυρας ο Τσίπρας, έκατσε στα γόνατα του Νταβούτογλου!»

Σκληρή κριτική στον Έλληνα Πρωθυπουργό για την πολιτική που ακολουθεί έναντι της Τουρκίας ασκεί ο γνωστός δικηγόρος και πολιτευτής της Ν.Δ. Φαήλος Κρανιδιώτης.
Με άρθρο του αποκαλεί τον Αλέξη Τσίπρα «μικρό γατάκι Αγκύρας, που πήγε στη Σμύρνη και έκατσε στα γόνατα του Νταβούτογλου».
Όπως υποστηρίζει ...


«Καταρχάς δεν έπρεπε να πάει στη Σμύρνη. Κι αφού έστω κι εσφαλμένα πήγε, ούτε καν του πέρασε από το μυαλό, σωστά το επισήμανε ο Μιχάλης Ιγνατίου, να δώσει ένα άλλο στίγμα. 
Να κρατήσει δύο λουλούδια, από αυτά που μοιράζανε στις Τουρκάλες δημοσιογράφους. 
Ενα να το αφήσει εκεί όπου κάποτε βρισκόταν η Αγία Φωτεινή, τόπο όπου λειτούργησε για τελευταία φορά ο νεομάρτυρας μητροπολίτης Χρυσόστομος, κι 
ένα να το ρίξει από την προκυμαία της Σμύρνης στα νερά όπου κάποτε χάθηκαν χιλιάδες ζωές αδελφών μας».
Σε άλλο σημείο του άρθρου του ο Φαήλος Κρανιδιώτης επισημαίνει τα εξής: 

«Η Ελλάδα και η Τουρκία δεν φταίνε για τα προβλήματα της κεντρικής Ευρώπης» είπε ο άνθρωπος, που κάθε φορά που νομίζει πως διαπραγματεύεται, βογκάνε τα εθνικά συμφέροντα και ο λαός. 
Συγχωροχάρτι στην Αγκυρα και θέση της Ελλάδας πλάι πλάι με τους τρομοκράτες και δουλεμπόρους, τη συμμορία που έχει αρχηγό τον Ερντογάν. Γι” αυτό δεν έπρεπε να πάει, αλλά αφού πήγε, είναι πέραν πάσης λογικής να μη λες λέξη για τις ευθύνες της Τουρκίας, που δημιουργεί τους πρόσφυγες ως τρομοκράτης και τους εκμεταλλεύεται ως δουλέμπορος, σπρώχνοντάς τους με συνδρομή κρατικών οργάνων στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Ας ήσουν έστω κοκόνι, βρε Αλέξη. Αυτά τα μικρόσωμα ελληνικά σκυλιά δεν είναι μαντρόσκυλα, αλλά τουλάχιστον προειδοποιούν για τον κίνδυνο, είναι πιστά και δεν χαριεντίζονται με τους λύκους.
Καταλήγοντας σημειώνει τα εξής: 
«Κι όπως καταλάβατε, οι Τούρκοι επιτυχόντες στον εκβιασμό θα πάρουν δισεκατομμύρια γι” αυτούς που οι ίδιοι στέλνουν. 
Ο Αλέξης κούνησε την ουρά του στους Τούρκους ισλαμοφασίστες και πήρε χαρτζιλίκι για τους μουσαφιραίους μας κι ένα ραχάτ λουκούμ. Κερδάμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: