Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Μητσοτάκης για Τσίπρα: "Διχάζει τον ελληνικό λαό"

Μητσοτάκης για Τσίπρα: "Διχάζει τον ελληνικό λαό"  - Κεντρική Εικόνα

Δεν εμπιστεύομαι τον πρωθυπουργό υπογράμμισε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της ΝΔ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο Mega, εξέφρασε την άποψη ότι «η κατάσταση στην Ειδομένη είναι ντροπή, οι εικόνες είναι τριτοκοσμικές, το κράτος απουσιάζει». 
Παράλληλα, επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την υπάρχουσα κατάσταση ενώ εξέφρασε τους φόβους του ότι το προσφυγικό θα έχει επιπτώσεις και στον τουριστικό τομέα. ...


Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ στον πρωθυπουργό ότι άργησε να αλλάξει πολιτική κατεύθυνση και να περάσει το μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν αντέχει άλλους πρόσφυγες και μετανάστες.

Παράλληλα, έκανε λόγο για απουσία συντονισμού, λέγοντας ότι κανονικά θα έπρεπε να έχει αυτόν τον ρόλο ο υπουργός των Εσωτερικών.

«Βλέπω μια διαχειριστική ανεπάρκεια που αποτελεί προσβολή για τη χώρα» είπε χαρακτηριστικά. Σε ότι αφορά στις διεργασίες σε επίπεδο ΕΕ- Τουρκίας εμφανίστηκε προσεχτικός λεγοντας ότι θα πρέπει πρώτα να υπάρξει το οριστικό αποτέλεσμα" ανέφερε. Ακόμη εμφανίστηκε ανήσυχος επειδή τα νούμερα των προσφύγων και των μεταναστών αυξάνονται.

«Ο πρωθυπουργός διχάζει τον λαό, μη βλέποντας την κοινή λογική μεταξύ του ανθρωπισμού και της ακροδεξιάς» και είπε ότι κάθε μέρα που περνά χάνει την εμπιστοσύνη του στον Αλέξη Τσίπρα. «Όχι δεν υπάρχει η απαραίτητη εμπιστοσύνη» τόνισε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο κ. Μητσοτάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια: