Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΜΑΣ ΦΤΥΝΕΙ ΚΙ… Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ! Δείτε το απίστευτο σχόλιο του Μαξίμου στο Grexit του Σόιμπλε

Σαν μην έχει συναίσθηση του τι συμβαίνει φαίνεται πως λειτουργεί η κυβέρνηση.

Τη στιγμή που η Αθήνα έχει πάρει φωτιά, άπαντες είναι στους δρόμους και διαμαρτύρονται για το ασφαλιστικό και ο Σόιμπλε ξαναθέτει θέμα Grexit, η κυβέρνηση «απαντά» με σχόλιο περί διαμόρφωσης συμμαχιών...

«Η μόνη παραγωγική συζήτηση αυτή τη στιγμή είναι για το πώς θα οδηγηθούμε σε μια ενωμένη και κοινωνική Ευρώπη. Η Ελλάδα διαμορφώνει συμμαχίες προς αυτή την κατεύθυνση» είναι το σχόλιο των κυβερνητικών πηγών σχετικά με τις νέες δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών.
Χθες, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εξέφρασε την άποψη ότι μια έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα είχε «πονέσει» μια φορά τους Έλληνες και θα είχε αποφευχθεί αυτή η «ατέλειωτη επίπονη διαδικασία» που βιώνει τώρα ο ελληνικός λαός. Όπως εξήγησε, το Grexit θα έπληττε μία φορά τη χώρα και έτσι οι Έλληνες πολίτες θα γλίτωναν την ατελείωτη διαδικασία των σκληρών μέτρων. 
Μάλιστα, ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ ανέφερε πως η Ελλάδα δύσκολα θα ανακάμψει χωρίς υποτίμηση, ενώ δήλωσε ότι αν η Ελλάδα καταφέρει να βγει κάποια μέρα από την κρίση, οι Έλληνες θα πρέπει να του στήσουν ανδριάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: