Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ! Ξέχασε τους τραμπουκισμούς των Συριζαίων κατά πολιτικών – «Αυτά που γίνονται τώρα δεν έχουν ξαναγίνει»!


Σάλο έχουν προκαλέσει οι χθεσινές δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου για τις αποδοκιμασίες αγροτών κατά κυβερνητικών στελεχών.

«Παλαιότερα δεν γίνονταν αυτά» είπε η κα Γεροβασίλη προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις στελεχών που είχαν υποστεί τις τραμπουκικές επιθέσεις όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην αντιπολίτευση και τις κάλυπτε κάνοντας λόγο για δικαιολογημένη αγανάκτηση των πολιτών...

Χαρακτηριστικά είναι όσα έγραψε ο πρώην πρόεδρος της ΒουλήςΑπόστολος Κακλαμάνης. Σε κείμενο που ανάρτησε στο facebook γράφει:
«Αιδώς … Αρταίοι! Η εξ Άρτης ορμώμενη κυβερνητική εκπρόσωπος, ορθώς διαμαρτύρεται για τους προπηλακισμούς υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ από τους αγρότες. Επιπλέον, όμως, «διαρρηγνύει τα ιμάτιά της», λέγοντας στους δημοσιογράφους ότι «τέτοια πράγματα δεν έγιναν ποτέ στο παρελθόν»!…
Φαίνεται ότι η κ. Γεροβασίλη ήταν πολύ πιο μικρή και … «διάβαζε» το 2010. Τότε που οργανωμένες ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ ξυλοφόρτωναν την Πρωτομαγιά, στην Πανεπιστημίου, τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Απόστολο Κακλαμάνη ή πολιορκούσαν τον υφυπουργό Τύπου Γιώργο Πεταλωτή και τους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ στην Αργυρούπολη, απειλώντας να τους κάψουν ζωντανούς!
Ακόμη όταν, μαζί με τους «Χρυσαυγίτες», ψεκασμένους» και άλλους «αγανακτισμένους», ωρύονταν έξω από το Κοινοβούλιο, το 2011 και απειλούσαν «να καεί, να καεί το μπορντέλο η Βουλή»! Ή όταν, άλλες ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόλο, πήγαν να κάψουν το σπίτι της τότε αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Ροδούλας Ζήση ή όταν ακόμα και στις εκλογές Μαΐου και Ιουνίου 2012 κυνηγούσαν τους υποψηφίους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, όπου τους συναντούσαν, όπως έκανε και η Χ.Α. πχ. στον Πέτρο Ευθυμίου, στο Μαρούσι ή τον Χρήστο Πρωτόπαπα, στο Γαλάτσι και τόσους άλλους… «Τέτοια πράγματα έγιναν στο παρελθόν» κυρία Γεροβασίλη, πάντα στο όνομα της «αριστεράς»! Α.»
Έντονη ήταν η αντίδραση της Εύης Χριστοφιλοπούλου που έγραψε στο twitter: “Δεν ντρέπεται καθόλου η κα Γεροβασίλη» ενώ ανάρτησε και ένα βίντεο με τις επιθέσεις πολιτικών όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην αντιπολίτευση.
Ιδιαίτερα αιχμηρός και ο πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος που έγραψε στο facebook: «Όχι, βρε χαζά. Η Όλγα δεν έχει επιλεκτική αμνησία. Όταν λέει ότι δεν θυμάται άλλα περιστατικά με προπηλακισμούς υπουργών εννοεί υπουργών δημοκρατικών κυβερνήσεων. Ως γνωστόν, πριν είχαμε χούντα. Μια σαραντάχρονη χούντα -σαν του Σαλαζάρ, ένα πράγμα, στην Πορτογαλία- που έπεσε μετά από τον πενταετή ένοπλο αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ. Μια βόλτα να πάτε στον Υμηττό, θα βρείτε ακόμη θαμμένες νάρκες. Ούτε τα καράβια, θυμάστε, που γύριζαν με τους Συριζαίους από τα ξερονήσια; Τίποτε; Ντιπ για ντιπ χρυσόψαρα; Διαβάστε και λίγη ιστορία, να ξεστραβωθείτε»
Δείτε το βίντεο για όσα έχουν γίνει

Δεν υπάρχουν σχόλια: