Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

ΣΟΚ! Ακόμη και το Υπουργείο διαψεύδει τον Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες!


Ο Νίκος Παππάς θεωρεί ότι η αμφισβήτηση των στοιχείων, για τον αριθμό των ιδιωτικών καναλιών στη Ευρώπη, έχει σχέση με διάφορες σκοπιμότητας  που, όμως φαίνεται ότι οι ίδιες οι υπηρεσίες του υπουργείου τον διαψεύδουν

Στα στοιχεία που παρουσίασε ο κ. Παππάς στη Βουλή, αναφέρεται ότι στη Γερμανία λειτουργούν μόλις έξι τηλεοπτικοί σταθμοί...


pappas_pinakas.13.2
Όμως, επιστολή που αποκάλυψε το Liberal.gr- με αποδέκτη τον ίδιο τον κ. Παππά, η οποία εστάλη στις 16/11/2015- το γραφείο τύπου της πρεσβείας μας στο Βερολίνο τον ενημερώνει ότι υφίστανται συνολικά πενήντα επτά (57) τηλεοπτικοί σταθμοί σε λειτουργία στην γερμανική επικράτεια που εκπέμπουν με ψηφιακή, επίγεια ευρυεκπομπή (DVB.t) ενώ οι ιδιωτικοί σταθμοί που λειτουργούν υπό τις «προϋποθέσεις Παππά» είναι 32.
pappas_egrafo_13.2
Επίσης, στα στοιχεία που παρουσίασε ο κ. Παππάς στη Βουλή, αναφέρεται ότι στη Βουλγαρία λειτουργούν μόλις δύο (2) τηλεοπτικοί σταθμοί. 
Εγκυρότατες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι υφίστανται συνολικά σαράντα οκτώ (48) τηλεοπτικοί σταθμοί, στην βουλγαρική επικράτεια που εκπέμπουν με ψηφιακή, επίγεια ευρυεκπομπή (DVB.t).
Αυτό το έχουμε διαπιστώσει και προσωπικά σε επισκέψεις μας στην γείτονα χώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: