Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

«Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ»: Δραματική προειδοποίηση Πανούση

Σε δραματική προειδοποίηση για το προσφυγικό προέβη ο Γιάννης Πανούσης, ενώ εξαπέλυσε επίθεση προς υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι «άξεστοι και αγράμματοι».

«Ο Θεός να βάλει το χέρι του αλλά πάμε σε εθνική καταστροφή. Φαινόταν ότι έρχεται κάτι μεγάλο. Η κυβέρνηση αιφνιδιάστηκε. Τώρα όπως είπε και ο....
κ. Μουζάλας οι ροές είναι μεταναστευτικές όχι προσφυγικές», είπε ο πρώην υπουργός σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.
Αναφερόμενος στη Σένγκεν ο ίδιος υποστήριξε ότι η «έχει σπάσει ήδη» δεδομένου ότι «σε μία χώρα που μπήκαν 1 εκατ. και έχουν μείνει 200.000.  Επίσης, αναφέρθηκε στην εμπλοκή του ΝΑΤΟ λέγοντας: «Εχει αυτό που έγινε, και το είχα γράψει, ότι θα πάμε σε συν-διοίκηση στο Αιγαίο. Είμαστε αδύναμοι, ζητάμε λεφτά. Τί θα κάνουν τα πλοία του ΝΑΤΟ, θα πυροβολούν τους δουλεμπόρους και προς τα πού θα τους πάνε; Το Αιγαίο είναι το παράθυρό μας στον κόσμο. Δεν είναι νεκροταφείο ψυχών. Σήμερα ψάχνεις να δεις τι είναι το Αιγαίο. Δεν είναι νίκη της εξωτερικής πολιτικής η υπόθεση με το ΝΑΤΟ».
Παράλληλα, άσκησε σκληρή κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ και τους υπουργούς λέγοντας πως κάποιοι από αυτούς είναι «αγράμματοι και άξεστοι» και πως κάνουν μόνο για το … Δελφινάριο.«Υπάρχουν πολλοί υπουργοί που θα γίνουν πραγματικά πρωταγωνιστές στο Δελφινάριο», τόνισε χαρακτηριστικά.
«Είναι μερικοί που είναι από αγράμματοι μέχρι άξεστοι. Είναι πολύ κυνικοί, δεν ξέρουν το αντικείμενό τους, δεν δουλεύουν και ασχολούνται με διάφορα άλλα πράγματα» πρόσθεσε, ενώ αναφερόμενος στο θέμα της «κάθαρσης» σημείωσε: «Οι ΠΑΣΟΚογενείς του ΣΥΡΙΖΑ,που ήταν υπουργοί επί ΠΑΣΟΚκαι λειτουργούσαν στο τότε σύστημα, μπορεί να ήταν διαπλεκόμενοι, να κουβαλούν αμαρτίες… πώς ακριβώς έγινε η κάθαρση και δεν το κατάλαβα;».
«Αν θες να κάνεις κάθαρση κάνε πρώτα αυτοκάθαρση. Δεν θα κάνεις τα ίδια δημιουργώντας μια νέα διαπλοκή με νέο αριστερό πρόσημο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρώην υπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: