Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΚΑΒΓΑΔΕΣ! Κορυφαία κυβερνητικά στελέχη «σκοτώνονται» μεταξύ τους – Υπουργοί σκέφτονται ακόμα και την παραίτηση

Σύννεφα έχουν συγκεντρωθεί πάνω από το Μέγαρο Μαξίμου ενόψει του ασφαλιστικού αλλά και της αξιολόγησης. 


«Κορυφαία κυβερνητικά στελέχη σκοτώνονται μεταξύ τους, κατηγορώντας το ένα το άλλο. Από την πλευρά τους, οι βουλευτές τα έχουν βάλει με την κυβέρνηση, εκφράζοντας τη δυσκολία τους να ψηφίσουν τα...
νομοσχέδια που τους αποξενώνουν από τους ψηφοφόρους τους. Όλοι μας είχαμε μάθει να είμαστε στην άλλη όχθη, με τους διαμαρτυρόμενους. Είναι μεγάλη συνειδησιακή δοκιμασία για εμάς να γινόμαστε στόχος αυτών των οποίων τα συμφέροντα υποτίθεται ότι υπηρετούμε. Και να φανταστείς ότι μέχρι πριν από λίγους μήνες κάποιοι ανόητοι στην Κουμουνδούρου ζητούσαν την κατάργηση των ΜΑΤ και τον αφοπλισμό της αστυνομίας!» υποστηρίζει υπουργός στο Πρώτο Θέμα.
Όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, κομματικά στελέχη δεν σταματούν να παραπονιούνται για την έλλειψη ενημέρωσης και για διάφορες κινήσεις της ηγετικής ομάδας, αν και σε αυτή τουλάχιστον τη φάση δεν είναι κανένας διατεθειμένος να προχωρήσει περισσότερο από τις γκρίνιες. Το ίδιο συμβαίνει στους κόλπους της κυβέρνησης, αν και ορισμένοι υπουργοί λένε στο στενό κύκλο τους ότι δεν αντέχουν άλλο και σκέφτονται μέχρι και να παραιτηθούν.

«Δεν σηκώνουν ούτε τηλέφωνο!»

Σε αυτούς που γκρινιάζουν έχουν προστεθεί και βουλευτές που προέρχονται από τις τάξεις των γιατρών και των δικηγόρων, οι οποίοι επίσης βρίσκονται απέναντι στην κυβέρνηση, λόγω ασφαλιστικού.
Η κατάσταση επιδεινώθηκε ακόμα περισσότερο από την αδιαφορία που επέδειξαν υπουργοί όταν βουλευτές ζήτησαν αναλυτική ενημέρωση. Οι βουλευτές αναγκάστηκαν να απευθυνθούν στο Μέγαρο Μαξίμου και να ζητήσουν την προσωπική παρέμβαση του πρωθυπουργού, ο οποίος απαίτησε από τους αρμόδιους υπουργούς να τους ανταποκρίνονται αμέσως στα αιτήματα και να ενημερώνουν ανελλιπώς.
«Χρειάστηκε να ασκηθεί πίεση για να σηκώνουν κάποιοι υπουργοί το ακουστικό και να συνεργαστούν με τους συντρόφους τους, ενημερώνοντας τους για τις εξελίξεις και ειδικότερα για τη διαπραγμάτευση. Αυτό μας έλειπε. Οργισμένοι βουλευτές που καλούνται να σηκώσουν τεράστιο πολιτικό βάρος να νοιώθουν παραπεταμένοι! Απαράδεκτο» σχολιάζει στην εφημερίδα στέλεχος του Μαξίμου.
www.financialbox.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: