Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Ο Κ. Καραμανλής αντιμετωπίζει πάντα στα ίσα τη διαπλοκή, γιατί ποτέ δεν υπέγραψε γραμμάτια μαζί της! Η συγγνώμη του "ΕΘΝΟΥΣ" για το συκοφαντικό δημοσίευμά του

Πρότυπο σε όλους τους προσκυνημένους της εγχώριας και διεθνούς διαπλοκής 

Ο ηγέτης Κ. Καραμανλής ΟΥΔΕΠΟΤΕ φοβήθηκε να τους αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο, καθώς και όπως έχει ο ίδιος δηλώσει ΔΕ συγκυβέρνησε με κανέναν τους!

Διαβάστε την απολογητική απάντηση του ΕΘΝΟΥΣ στο συκοφαντικό δημοσίευμά του σχετικά με δείπνο του προέδρου στην Αθηναϊκή Λέσχη...



Το δείπνο Καραμανλή στην Αθηναϊκή Λέσχη

Σε λανθασμένη πληροφόρηση της εφημερίδας, η οποία δεν είχε στόχο να πλήξει την πολιτική προσωπικότητα του Κ. Καραμανλή, οφείλεται το χθεσινό δημοσίευμα της στήλης περί πολιτικών συναντήσεων του πρώην πρωθυπουργού στην Αθηναϊκή Λέσχη. Ο Κ. Καραμανλής βρέθηκε στον συγκεκριμένο χώρο, αλλά σε διαφορετικό όροφο και σε διαφορετικό τραπέζι από τα πρόσωπα που αναφέρονται στο δημοσίευμα.
Το «Εθνος» εκφράζει τη λύπη του για τις τυχόν λανθασμένες εντυπώσεις που προκάλεσε το δημοσίευμα, καθώς σε καμία περίπτωση δεν ήταν σκοπός της εφημερίδας να εμπλέξει τον πρώην πρωθυπουργό σε συζητήσεις που απέχουν της πραγματικότητας αλλά και των πολιτικών του προθέσεων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά το παρελθόν η εφημερίδα έχει αποτυπώσει με εγκυρότητα τις απόψεις και τις θέσεις του πρώην πρωθυπουργού επί μιας σειράς θεμάτων, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι το χθεσινό δημοσίευμα δεν υπέκρυπτε ουδεμία σκοπιμότητα.

Η επιστολή του πρώην πρωθυπουργού

Το «Εθνος» δημοσιεύει αυτούσια, ως οφείλει, την επιστολή που απέστειλε χθες ο Κ. Καραμανλής στη διεύθυνση της εφημερίδας:
«Κύριε Διευθυντά,
Στο σημερινό (Πέμπτη 11/2) φύλλο της εφημερίδας σας, στην 9η σελίδα και στη στήλη ''Γραφικότητες'' δημοσιεύεται ρεπορτάζ, το οποίο είναι ανυπόστατο και παραπλανητικό. Και αυτό γιατί συσχετίζει την παρουσία μου σε δείπνο στενών προσωπικών φίλων και πρώην συνεργατών μου, σε αίθουσα του 8ου ορόφου της Αθηναϊκής Λέσχης, με την ταυτόχρονη παρουσία άλλων προσώπων, σε άλλες αίθουσες και ορόφους της Λέσχης.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας παρακαλώ τη διεύθυνση της εφημερίδας να ανασκευάσει το δημοσίευμα, με τη διάψευσή του στο επόμενο φύλλο, στην ίδια ακριβώς θέση και με την ίδια γραμματοσειρά. Σε διαφορετική περίπτωση, επιφυλάσσομαι για την άσκηση όλων των νομίμων δικαιωμάτων μου.
 ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ».
www.newdemocracy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: