Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

«Ο αγαπητικός της Συριζοπούλας» [βίντεο]

«Ο αγαπητικός της Συριζοπούλας» -Ο Θέμος Αναστασιάδης σχολιάζει, μοναδικά, τον διορισμό του συντρόφου της Ράνιας Σβίγκου [βίντεο]

Τον διορισμό του συντρόφου της Ράνιας Σβίγκου σχολιάζει ο Θέμος Αναστασιάδης, στην εκπομπή του «ΟΛΑ πρώτη φορά», στον ΑΝΤ1, με τον μοναδικό του τρόπο.

Οπως προκύπτει και από το ΦΕΚ του εν λόγω διορισμού, ο κ. Φωτιάδης διορίστηκε στο υπουργείο Ναυτιλίας χωρίς να κρατά στα χέρια του κανένα πτυχίο, κάτι το οποίο άφησε μάλλον αδιάφορη την εκπρόσωπο Τύπου της Κουμουνδούρου...


Σύμφωνα με το ΦΕΚ (776/2 Νοεμβρίου 2015), ο κ. Φωτιάδης διορίστηκε σε κενή θέση μετακλητού υπαλλήλου κατηγορίας ΔΕ με ΣΤ’ βαθμό, δηλαδή ως απόφοιτος Λυκείου, επειδή στα 32 του χρόνια δεν έχει ακόμη προλάβει να ολοκληρώσει τις σπουδές του στο ΤΕΙ Πειραιά όπου σπουδάζει ηλεκτρολόγος μηχανικός.
Ο κ. Φωτιάδης διορίστηκε στο γραφείο του κ. Δρίτσα χάρη στη σχέση του με την κυρία Σβίγκου καθώς και της κομματικής του ταυτότητας στην οποία αναγράφεται μεταξύ άλλων ότι υπήρξε μέλος Γραμματείας ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά, μέλος Αντιφασιστικού Συντονισμού Αθήνας-Πειραιά και υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές με την παράταξη «Το λιμάνι της Αγωνίας-Πειραιάς η πόλη μας», στην οποία ηγείτο ως υποψήφιος δήμαρχος το σημερινό του αφεντικό.
Πηγή:  iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: