Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Ο διευθυντής του ρ/σ «Στο Κόκκινο» Κώστας Αρβανίτης διόρισε σύζυγο και κόρη σε γραφεία υπουργών

Ο διευθυντής του ρ/σ «Στο Κόκκινο» Κώστας Αρβανίτης διόρισε σύζυγο και κόρη σε γραφεία υπουργώνΤέλος δεν έχουν οι αποκαλύψεις για τους διορισμούς στο Δημόσιο συγγενών και φίλων υψηλά ιστάμενων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά τον ράπερ γραμματέα Ιάσονα Σχινά Παπαδόπουλο, την εκπρόσωπο τύπου Ράνια Σβίγου και τις πολλές άλλες περιπτώσεις που αποκαλύπτονται τελευταία, σήμερα έρχονται στο φως άλλες δυο περιπτώσεις στελεχών που διόρισαν συγγενικά τους πρόσωπα σε υπουργικά και πολιτικά γραφεία υπουργών...

Ο «κολλητός» Αρβανίτης διόρισε σύζυγο και κόρη 
Ο δημοσιογράφος, διεθυντής του ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο» και στενός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, Κώστας Αρβανίτης, όπως αποκαλύπτει σήμερα το Πρώτο Θέμα «βόλεψε» την σύζυγό του  Ζηνοβία Συρίβλη, στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αναστάσιου Πετρόπουλου, όπου ανέλαβε διεθυντρία, καθώς και την κόρη της συζύγου του, Αφροδίτη Βογιατζόγλου, η οποία, με μόνο προσόν το απολυτήριο Λυκείου, βρέθηκε στο γραφείο του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη. 
Οπως σημειώνει η κυριακάτικη εφημερίδα, στο ΦΕΚ του διορισμού της, η σύζυγος του κ. Αρβανίτη αναφέρεται με το πατρικό της όνομα (Ζηνοβία Συρίβλη) και μόνον οι γνωστοί του ζευγαριού μπορούν να αντιληφθούν ότι είναι το ίδιο πρόσωπο που ως δημοσιογράφος Τζίνα Βογιατζόγλου (το επώνυμο του πρώην συζύγου της) είχε διατελέσει στο παρελθόν διευθύντρια στην ΕΡΑ 5. 
Ενδιαφέρον, παρουσιάζει το γεγονός ότι ο υφυπουργός κ. Πετρόπουλος που όρισε διευθύντρια στο πολιτικό του γραφείο τη σύζυγο του Κώστα Αρβανίτη, βρήκε τρόπο να βολέψει σε διάφορες θέσεις του Ελληνικού Δημοσίου την σύζυγό του και τους παλαιούς συνεργάτες του στο δικηγορικό του γραφείο, το οποίο, ειδικευόταν στα θέματα της κοινωνικής ασφάλισης!
Ο Πετρόπουλος διόρισε το μισό πρώην γραφείο του και την σύζυγό του
Οπως αποκαλύπτει το Πρώτο Θέμα, ο υφυπουργός Αναστάσιος Πετρόπουλος βόλεψε σε θέση μέλους του διοικητικού συμβουλίου του ΟΚΑΝΑ τη σύζυγό του και δικηγόρο Αθηνών Αθηνά Βερροίου, η οποία σημειωτέων εξακολουθεί να τρέχει το δικηγορικό γραφείο που ο ίδιος δημιούργησε, καθώς και τους δύο από τους τέσσερις συνολικά συμμετέχοντες στο δικηγορικό του γραφείο νομικούς, τη Στέλλα Βρακά και τον Σέργιο Σερμπέτη, αρχικά ως ειδικό συνεργάτη στο υπουργείο Εργασίας. Στη συνέχεια διαπραγματεύεται την υπόθεση των Σκουριών ως συνεργάτης του Πάνου Σκουρλέτη
Η Στέλλα Βρακά πάλι  είναι νομική σύμβουλος του ίδιου του υφυπουργού Εργασίας και πρώην εργοδότη της στη δικηγορική εταιρεία, εξακολουθώντας να παρέχει τις υπηρεσίες της όμως και στο διάδοχο σχήμα υπό τη σύζυγο του κ. Πετρόπουλου.
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: