Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

VIDEO-φωτιά με την Ολγα Γεροβασίλη στη σουίτα του Χριστοφοράκου


Ένα video-φωτιά με παρουσιάστρια την έξοχη ντιζέζ Ολγα Γεροβασίλη βρίσκεται στα σκαριά.
Το σενάριο είναι του φίλου μου Θοδωρή Μιχόπουλου και στην ουσία πρόκειται για ένα video αυτοκριτικής μετά την θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε το video που προβλήθηκε από τη χαζοΕΡΤ στο Τάε Κβον Ντο και το οποίο στοχοποιούσε δημοσιογράφους...

Το μόνο που δεν έκανε το συγκεκριμένο Video του ΣΥΡΙΖΑ είναι να ζητά από τους ειρηνοποιούς της ομάδος του Ρουβίκωνος να κάνουν την δική τους εικαστική παρέμβαση.
Το νέο video του ΣΥΡΙΖΑ που θα παρουσιάζει η έξοχη ντιζέζ Ολγα Γεροβασίλη θα ξεκινάει με πλάνα από το ραντεβού της με την Ολγα Τρέμη στην Μεγάλη Βρετάννιακαι μουσικό χαλί από τα Carmina Burana.

Για το συγκεκριμένο ραντεβού ο Δημήτρης Κανελλόπουλος θα γράψει στην Εφημερίδα των Συντακτών>
Η Όλγα Γεροβασίλη συνέτρωγε το βράδυ της Τρίτης (Οκτώμβρης 2015) με την Όλγα Τρέμη στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, στο Σύνταγμα.
Το γράφει ο Βηματοδότης και το μενού περιελάμβανε μοσχαράκι με χόρτα – σύμφωνα με το μενού, το κόστος του πιάτου είναι μόλις 28,5 ευρώ. Πάλι καλά που δεν έφαγαν «συκώτι πάπιας με πουρέ γλυκοπατάτας» να πληρώσουν 46 ευρώ. Ή, «steak tomahawk» για 87 ευρώ.
Και είχαν και εξαιρετική θέα, την Ακρόπολη, απέναντί τους.
Η εκπρόσωπος μίας κυβέρνησης της ριζοσπαστικής Αριστεράς να παίρνει το δείπνοτης με την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού τηςδιαπλοκής (όπως έλεγε ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ) σε ένα από τα πιο ακριβά εστιατόρια της πόλης.
Αλλάζουν οι καιροί; Όχι όχι, αλλάζουν οι άνθρωποι.
Αυτή είναι η εξέλιξη της κυβέρνησης της Αριστεράς. Άνοδος. Και στην κυριολεξία. Από τις διαδηλώσεις στην πλατεία, κάτω, ανέβηκαν στο roof garden, πάνω. Ανέλιξη.
Δεν ξέρω μήπως και (θα) τους ενοχλούμε πλέον αν (θα) γίνονται συγκεντρώσεις στοΣύνταγμα. Η πλέμπα… Στους δρόμους. Ενώ, αυτοί, στα πανάκριβα roof garden. Να μεγαλοπιάνονται.
Αυτά έγραφε η Εφημερίδα των Συντακτών με αποτέλεσμα να πληγωθεί σφόδρα το ήθος της Αριστεράς κάτι που η Γεροβασίλη δεν μπορεί να το επιτρέψει και αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση.
Το επόμενο πλάνο του video θα δείχνει την Ολγα Γεροβασίλη στην αγαπημένη σουίτα του Χριστοφοράκου στο ίδιο ξενοδοχείο.
Η Γεροβασίλη φορώντας κόκκινη τραγιάσκα Armani (δώρο της Ολγας Τρέμη)ακούγεται να λέει:
-Είναι απλά λάσπη. Πρόκειται για λάσπη η οποία δεν κολλάει στους αγωνιστές της Αριστεράς, στην πρώτη κυβέρνηση της ΑριστεράςΕίναι ψέμμα ότι δώσαμε 300 εκατομμύρια ευρώ από το νέο ΕΣΠΑ σε εταιρείες του Μπόμπολα. Δεν του δώσαμε μόνο 300 αλλά πολλά παραπάνω. Το κάναμε γιατί έπρεπε να δείξουμε απορροφητικότητα των κοινοτικών κονδυλίων στην Ευρωπαική Ενωση. Και ποιοι άλλωστε θα μπορούσαν να απο-ρουφήξουν ένα σκασμό εκατομμύρια πέρα από τους εκλεκτούς μας ολιγάρχες; Αυτοί ξέρουν την δουλειά, αυτούς εμπιστευόμαστε.
Είναι ψέμμα-συνεχίζει η Ολγα Γεροβασίλη στο νέο VIDEO- ότι ο Γιώργος Κουρήςσυνάντησε μία φορά τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Επικρατείας στον Μέγαρο Μαξίμου. Η αλήθεια είναι ότι ο Γιώργος Κουρής μιλάει μέρα παρά μέρα με τον Νίκο Παππά και κάθε τόσο περνάει με τη βέσπα από το Μαξίμου και αφήνει περγαμόντα για τον πρωθυπουργό.Σας ενημερώνω ότι κάθε πρωί στο σπίτι του πρωθυπουργού η οικογένεια απολαμβάνει περγαμοντάδα από τα κτήματα του Γιώργη. Αλλά δεν είναι μόνο ο Κουρής φίλος του πρωθυπουργού μας.
Είναι και οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ από τους οποίους διδασκόμαστε την τεχνογνωσία των θαλασσοδανείων. Γι΄αυτό και βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή μαζί τους. Στο κάτω κάτω ήταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εκείνη που πούλησε (ξημερώματα πρωτοχρονιάς έπεσαν οι υπογραφές ) την Χερσόνησο του Αστέρα Βουλιαγμένης σε Αραβες και Τούρκους στην τιμή των 400 εκατομμυρίων ευρώ από τα οποία τα 200 εκατομμύρια τα δώσαμε εμείς σαν δάνειο.
Μιλάμε για μοναδικό επενδυτικό επίτευγμα αν σκεφτείτε ότι 400 εκατομμύρια και πλέον είναι τα θαλασσοδάνεια που χρωστάνε τα ΜΜΕ του Μπόμπολα και του Ψυχάρη. Και με την ευκαιρία σάς παρουσιάζω τα θαλασσοδάνεια των ελλήννων ιδιοκτητών των ΜΜΕ με βάση τους ισολογισμούς του 2013-μια και κάποιοι από δάυτους κρύβουν τους ισολογισμούς του 2014.
-Μόνο η ΠΗΓΑΣΟΣ εκδοτική σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νένας Μαλλιάρα που διάβασα στο “Κεφάλαιο” έχει δανεισμό πάνω από 161 εκατομμύρια ευρώ, αρνητική καθαρή θέση 108 εκατ. ευρώ και συσσωρευμένες ζημίες άνω των 250 εκατ. ευρώ στο 9μηνο 2015!
Τα δάνεια του ΔΟΛ σύμφωνα μετον ισολογισμό του 2014 ανέρχονται στα 223 εκατομμύρια ευρώ.
Σύμφωνα με δημοσιευμένους ισολογισμούς του 2014:
1. ο ΔΟΛ μείωσε το τζίρο του από 59 εκ. ευρώ το 2013 σε  46,5 εκατομμύρια ευρώ. Επίσης τα ίδια κεφάλαιά του μειώθηκαν από 14,5 εκατομμύρια ευρώ το 2013 σε 9,4  εκατομμύρια ευρώ το 2014. Επίσης οι συνολικές του υποχρεώσεις  αυξήθηκαν από 200 εκατομμύρια ευρώ το 2013 σε 223 εκατομμύρια ευρώ το 2014. Με δύο λόγια σε κάθε 1 εκατομμύριο ευρώ που βάζει από την τσέπη της η εταιρεία χρωστάει 20 εκατομμύρια σε τράπεζες και τρίτους !
2. Η Real Media δεν βρήκαμε  ισολογισμό… Πάντως στον περυσινό ισολογισμό (2013) είχε ίδια κεφάλαια 11,7 εκατομμύρια ευρώ και συνολικές υποχρεώσεις 25,6 εκατομμύρια ευρώ
3. Ο Τηλέτυπος ( Mega)  μείωσε τα ίδια κεφάλαιά του από 37,3 εκατομμύρια ευρώ το 2013 σε 23,5 εκατομμύρια ευρώ το 2014. Αύξησε τις συνολικές του υποχρεώσεις από 177 εκατομμύρια ευρώ σε περίπου 180 εκατομμύρια ευρώ.
5. Οι Αττικές εκδόσεις μείωσαν  τον τζίρο τους από 31,9  εκατομμύρια ευρώ το 2013 σε  28,7 εκατομμύρια ευρώ το 2014. Τα ίδια κεφάλαιά τους ήταν 15,5 εκατομμύρια ευρώ το 2014 και οι συνολικές υποχρεώσεις τους 24,4 εκατομμύρια ευρώ το 2014.
Οι ισολογισμοί με τα στοιχεία του 2015 δημοσιεύονται σε 5 μήνες. Η κατάσταση επιδεινώνεται σε σχέση με το 2014.
Σύμφωνα με τους ισολογισμούς του 2013  oι μηντιάρχες χρωστάνε στις τράπεζες>
PSIHARISimageResizeAndCropNew.ashx
ΔΟΛ (142,8 εκατ. ευρώ),
bobolas01836
Πήγασος Εκδοτική ΑΕ (94,2 εκατ. ευρώ),
alafouzos898231
Καθημερινή Εκδόσεις ΑΕ (75,1 εκατ. ευρώ),
bobolas01836
Έθνος Εκδόσεις ΑΕ (45,5 εκατ. ευρώ),
themos
Πρώτο Θέμα ΑΕ (26,64 εκατ. ευρώ),
2229-theoxaris-filipopoylos-2092013
Αττικές Εκδόσεις ΑΕ (25,80 εκατ. ευρώ)
xatzinikolaou4
Real Media AE (25,61 εκατ. ευρώ)
 1402_355
ΟΜΙΛΟΣ ANT1: Το δημιούργημα του Μίνωα Κυριακού, το οποίο πλέον διευθύνει ο υιός, Θεόδωρος Κυριακού. Τα δάνεια από τις τράπεζες ξεπερνούν τα 170.000.000 ευρώ.
KONTOMINAS
ALPHA TV: Στον τηλεοπτικό σταθμό, κυρίως μέσω της INTERTECH, μεγαλομέτοχος είναι ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Ο τραπεζικός δανεισμός αγγίζει τα 58 .000.000 ευρώ.
Την ίδια ώρα-συνεχίζει η Ολγα Γεροβασίλη– που ο σύντροφος Καμμένος περιφέρει τις λίστες του ΚΕΕΛΠΝΟ από κανάλι σε κανάλι το Κέντρο Τρομοκράτησης του πολίτη για να πουλάνε φάρμακα οι φαρμακέμποροι, εξακολουθεί να μοιράζει χορηγίες στους εκλεκτούς του μηντιάρχες. Πρέπει να γνωρίζετε κι εσείς ότι κάθε μέρα η γρίπη 2016 σκοτώνει τουλάχιστον 100 συμπολίτες μας όπως γράφει και η τέντα του ΚΕΕΛΠΝΟ στο περίπτερο του Παλαιού Φαλήρου. Καθότι αν τα ΜΜΕ δεν τρομάξουν τους πολίτες πως οι φαρμακέμποροι θα πουλήσουν το στοκ των εμβολίων;-Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά ήρθε η ώρα να τα καταγγείλει. Εγώ, η Ολγα Γεροβασίλη, τιμώντας και την καταγωγή μου, τους μεγάλους Ελληνες προγόνους μας, όπως των συντοπίτη μου Νικόλαο Σκουφά εκ των ιδρυτών της Φιλικής Εταιρείας, θέλω ακόμη να απελευθερωθεί η Δικαιοσύνη από τις παράγκες της που επιτρέπουν σε κάθε είδους μεγαλοκαθάρματα να κυκλοφορούν ελέυθεροι.
Ο ΣΥΡΙΖΑ αγωνίζεται για μια πραγματική Δικαιοσύνη η οποία θα συλλαμβάνει στα δίχτυα της την μαρίδα και θα επιτρέπει στους μεγαλοκαρχαρίες, φίλους μας και χορηγούς μας, να κυκλοφορούν ελέυθεροι για να μπορούμε εμείς να δίνουμε συνεντεύξεις στα κανάλια και στις εφημερίδες τους.Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι θεματοφύλακας της διαχρονικής αξίας των ντόπιων ολιγαρχών. Ετσι τα βρήκαμε έτσι θα τα παραδώσουμε στους απογόνους μας. Μόνο κάτι καλόπαιδα δημοσιογράφους θα τσακίσουμε με την λογική ότι αφού δεν μπορούμε να αγγίξουμε τον γάιδαρο,(που είναι φίλος μας), θα χτυπάμε το σαμάρι. Κάπου εδώ όμως ολοκληρώνω την παρουσίαση γιατί θέλω να πάω και στο Εθνικό να δώ την παράσταση του συντρόφου Σάββα Ξηρού καθότι εμείς πάνω απ΄όλα είμαστε αντιεξουσιαστές. Μην ξεχνάτε ότι με ρύθμιση της κυβέρνησης γλίτωσαν τα βαριά πρόστιμα ο Λεωνίδας Μπόμπολας και ο Ζαννής του Nammos. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα αφήσει έργο πίσω της..

Δεν υπάρχουν σχόλια: