Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Η Χώρα που έκανε Star μια Κότα


Στον αστερισμό της κότας: Η χώρα που αποκαλεί τα ψώνια ακτιβιστές

* Η χώρα που αποκαλεί τα ψώνια ακτιβιστές

* Attention Whores που καίνε σημαίες, μπουκάρουν στη Βουλή και μιλάνε για προδότες και δοσίλογους Γερμανοτσολιάδες, μετά δίνουν βαρυσήμαντες συνεντεύξεις στα κανάλια

* Βαρύμαγκες που επικαλούνται θεωρίες για τα δισεκατομμύρια του Αρτέμη Σώρρα και τις μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής αποθεώνονται...

Ένας εξωγήινος έρχεται από τον πλανήτη Kepler452b στη γη και προσγειώνεται στην Ελλάδα. Ανοίγει την τηλεόραση και παρακολουθεί τα χθεσινά δελτία ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές μεγάλων τηλεοπτικών καναλιών.
Βλέπει να γίνονται πρώτο θέμα σεσημασμένα ψώνια, τα οποία αντί να είναι οι καλύτεροι πελάτες στα «Παρατράγουδα» της Αννίτας Πάνια δίνουν βαρυσήμαντες συνεντεύξεις στα κεντρικά δελτία ειδήσεων, βαφτίζοντας τη μανία τους για λίγα λεπτά δημοσιότητας… επανάσταση.
Δεν θα χρειαστεί κάτι παραπάνω για να καταλάβει σε ποια χώρα ήρθε. Γιατί αυτή είναι η Ελλάδα. 
Η χώρα που χαρίζει 15 ώρες διασημότητας σε όποιον καταφέρει να κάνει τη μεγαλύτερη γραφικότητα. 
Η χώρα που λέει «μπράβο», «να αγιάσει το στοματάκι σου», «είσαι παλικάρι» σε όποιον μισότρελο βγαίνει στους δρόμους και αρχίζει να βρίζει Θεούς και δαίμονες και να πετάει πουλερικά λες και είναι στο κοτέτσι του.
Η χώρα που θεωρεί εθνικούς ήρωες, Attention Whores που καίνε σημαίες, μπουκάρουν στη Βουλή και μιλάνε για προδότες και δοσίλογους Γερμανοτσολιάδες, θεωρώντας
(στο ταραγμένο τους μυαλό) ότι εκπροσωπούν την πλειονότητα των πολιτών.
Η χώρα που χαρίζει χιλιάδες likes σε όποιον αυτοαποκαλείται ακτιβιστής και ανεβάζει στο Facebook φωτογραφίες από τα
(επανασταστικά) έργα και τις ημέρες του (εννοείται ότι όσο πιο πολλά ορθογραφικά έχει τόσο πιο επανασταστικό θεωρείται το έργο και το status του).
Η χώρα που μπορεί να λατρέψει κάθε ψώνιο, όσο ακραία και χυδαία συμπεριφορά και αν έχει, αφού στην εποχή του μνημονίου κάθε ξέσπασμα επιτρέπεται, αρκεί ο πρωταγωνιστής του να τελειώνει τη φράση του με το κλασικό «εκεί μας καταντήσαν οι αλήτες».
Η χώρα που σφίγγει το χέρι όποιου βαρύμαγκα εμφανιστεί σε τηλεοπτικό πάνελ για να κάνει τα μούτρα των πολιτικών κρέας, επικαλούμενος θεωρίες για τα δισεκατομμύρια του Αρτέμη Σώρρα και τις μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής με μια πινελιά ψεκασμών για γαρνιτούρα.


Γι’ αυτό είμαστε η καλύτερη χώρα στον κόσμο και όλοι οι ξένοι μας ζηλεύουν και θέλουν να μας καταστρέψουν. Επειδή δεν μπορούν να καταλάβουν το μεγαλείο του Έλληνα. Γιατί στο εξωτερικό όλοι αυτοί οι τύποι θεωρούνται σούργελα. Στην Ελλάδα ακτιβιστές.

koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: