Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Hxoγραφημένες συνομιλίες με τον Φλαμπουράρη να εκλιπαρεί τον Λεβέντη για Οικουμενική!

Γελάω με τα σενάρια Λεβέντη και οικουμενικής, δηλώνει ο Αλέξης Τσίπρας

Ηχογραφημένες συνομιλίες με τον Αλέκο Φλαμπουράρη να εκλιπαρεί τον Βασίλη Λεβέντη να στηρίξει την κυβέρνηση και σε αντάλλαγμα η Ενωση Κεντρώων να πάρει 3 υφυπουργεία και να συμμετάσχει σε Οικουμενική, υποστηρίζουν ότι διαθέτουν σε ορισμένα δημοσιογραφικά γραφεία μεγάλων καναλιών.
Τα συγκεκριμένα ντοκουμέντα, σύμφωνα με τους κατόχους τους, είναι η καλύτερη απάντηση...

στον πρωθυπουργό ο οποίος μιλώντας σε κυριακάτικη εφημερίδα υποστήριξε ότι γελάει με τα σενάρια συγκυβέρνησης με την Ένωση Κεντρώων!
Είχε προηγηθεί πύρινο άρθρο του Θανάση Καρτερού στην “ΑΥΓΗ”, ο οποίος ξέχεζε τους υπουργούς σαν τον Μάρδα που έσπευσαν να κάνουν ανοίγματα στον Λεβέντη.
«Όλα αυτά είναι σενάρια θερινής νυκτός», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στον κυριακάτικο Τύπο, δηλώνοντας παράλληλα βέβαιος ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία.
Σημειώνει μάλιστα πως οι ιδέες περί οικουμενικής κυβέρνησης ή για νέες εκλογές αποτελούν «σενάρια αριστερής παρένθεσης» τα οποία προωθούνται από εγχώρια συμφέροντα και «θα διαψευστούν».
Αναφερόμενος σε τυχόν συνεργασία με τον Βασίλη Λεβέντη, ο πρωθυπουργός απαντά μεν ότι είναι διατεθειμένος να συναντηθεί με οποιονδήποτε πολιτικό αρχηγό ζητήσει κάποια επαφή, όμως αποσαφηνίζει ότι δεν υπάρχει προοπτική σταθερής σύμπραξης με την Ένωση Κεντρώων.
«Παρακολουθώ κι εγώ το τελευταίο διάστημα μία αστεία συζήτηση. Με διασκεδάζει, δεν μπορώ να πω, αλλά θα προτιμούσα να μη συμμετέχω στη συντήρηση μίας άνευ αντικειμένου συζήτησης», επισημαίνει με νόημα ο πρωθυπουργός.
Αυτά υποστηρίζει ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος θα πέσει από τα σύννεφα-όπως οι γείτονες των serial killers-εάν ο κυρ Αλέκος πράγματι έχει κάνει τέτοιου είδους “ανήθικες” προτάσεις στον Λεβέντη.
Χαρακτηρίζει την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ «απολύτως συμπαγή» και τη σχέση του με τον Πάνο Καμμένο «εξαιρετική».
Ωστόσο, ο κ. Τσίπρας δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ενίσχυσης των τάξεων της συμπολίτευσης μέσα στο έτος με στελέχη από το κέντρο, εκτιμώντας ότι παρά την «αδιέξοδη» στάση του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού, υπάρχουν δυνατότητες «διεργασιών και εξελίξεων» σε αυτό τον πολιτικό χώρο.

κourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: