Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Φωτήλας (Ποτάμι): Θετικές οι αντιδράσεις για σύμπλευση με τον Κυριάκο

Φωτήλας (Ποτάμι): Θετικές οι αντιδράσεις για σύμπλευση με τον ΚυριάκοΣχολιάζοντας την πρόταση που έκανε προ ημερών περί σύμπλευσης του Ποταμιού με τη ΝΔ και ενίσχυση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Ι. Φωτήλας τόνισε ότι 

«οι αντιδράσεις ήταν πολύ θετικές, εγώ θα έλεγα, τουλάχιστον με τους ανθρώπους που μίλησα εγώ. Σαφώς υπήρξαν και αντιδράσεις, οι οποίες δεν ήταν υπέρ της πρότασής μου, αλλά δεν μπορεί να τα θέλουμε όλα. Εγώ είπα μία πρόταση, ούτε τελεσίγραφο έθεσα ούτε ultimatum ούτε είπα ότι αν δεν γίνει αυτό, θα φύγω εγώ από το Ποτάμι»...

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ FΜ o βουλευτής του Ποταμιού ξεκαθάρισε τη θέση του δηλώνοντας ότι «εγώ είμαι Ποτάμι και συνεχίζω να είμαι Ποτάμι, εγώ δεν είπα ότι φεύγω από το Ποτάμι. Αντιθέτως είπα ότι στηρίζω το Ποτάμι και τον ίδιο προσωπικά τον Σταύρο Θεοδωράκη».
Ταυτόχρονα, ο Ι. Φωτήλας σημείωσε ότι 
«θεωρώ ότι η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη πλέον ότι είναι η πιο αξιόπιστη λύση ως προς αυτή την κατεύθυνση. Να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Τι λέει για την πρόταση Λυκούδη

Ο Βουλευτής του Ποταμιού μιλώντας για την πρόταση Λυκούδη τόνισε ότι 
«εγώ κατέθεσα μία συγκεκριμένη πρόταση. Ο κ. Λυκούδης δεν βλέπω να έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση. Συγκεκριμένη πρόταση θα είναι, όταν θα μας πει ποιοι θα είναι σε αυτά τα κόμματα, ποιος θα είναι ο αρχηγός, πώς θα πορευτούν ακριβώς, τότε θα είναι συγκεκριμένη».

Τέλος αναφερόμενος στην Κεντροαριστερά δήλωσε ότι 
«αυτά τα περί ανασύστασης της Κεντροαριστεράς έχουμε που τα ακούμε εδώ και δυόμισι-τρία χρόνια ή οχτώ ή πενήντα οχτώ ή ογδόντα οχτώ, η χώρα όμως δεν μπορεί να περιμένει, αυτή είναι η αλήθεια».
Πηγή:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: