Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Σε πανικό ο Τσίπρας – Σενάρια εκλογών στο προσκήνιο


Τα μηνύματα που έλαβε στο Νταβός από Λαγκάρντ, Ντράγκι και Σόιμπλε καθώς και το εκρηκτικό κλίμα εντός της χώρας με τους χιλιάδες εξεγερμένους πολίτες, προκαλούν πανικό και φόβο στον Αλέξη Τσίπρα που διαπιστώνει ότι εγκλωβίζεται σε μια κατάσταση που τον οδηγεί σε πολιτική ασφυξία.

Την ίδια ώρα τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων...
 καταγράφουν την πλήρη κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ και τη δική του, μεγάλη απογοήτευση των πολιτών για την κυβέρνηση καθώς και δυναμική που αναπτύσσει η Ν.Δ. μετά την εκλογή νέου προέδρου.
Όλα αυτά οδηγούν το στενό κυβερνητικό επιτελείο να εισηγείται στον Πρωθυπουργό την αιφνιδιαστική προσφυγή στις κάλπες προκειμένου να διασώσει ότι μπορεί τώρα που είναι νωρίς. 

Τις τελευταίες ώρες και μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας του Αλέξη Τσίπρα στο Νταβός χωρίς κανένα θετικό αποτέλεσμα τα σενάρια έχουν αρχίσει να φουντώνουν αφού πλέον κανείς δεν μπορεί να δει πώς η κυβέρνηση αποδυναμωμένη σε όλους τους τομείς θα μπορέσει να ξεπεράσει τα παγόβουνα που έχει μπροστά της, όπως ασφαλιστικό – φορολογικό και ολοκλήρωση της αξιολόγησης από τους δανειστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: