Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Θετική ανταπόκριση Μεϊμαράκη μετά την πρώτη ομιλία Μητσοτάκη

Θετική ανταπόκριση Μεϊμαράκη μετά την πρώτη ομιλία Μητσοτάκη - Κεντρική Εικόνα"Στροφή" στα ζητήματα της βουλής για τον πρώην αρχηγό

Την πρώτη του ομιλία στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέα Δημοκρατίας πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης ο νέος αρχηγός του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η ανταπόκριση του μέχρι πρότινος αρχηγού και συνυποψήφιου, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στις πρώτες δηλώσεις του Κ. Μητσοτάκη. 
Σύμφωνα με κύκλους του, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είδε πολύ θετικά... την ομιλία Μητσοτάκη.
"Μας καλύπτει η ομιλία του Προέδρου και κυρίως η αναφορά του στην ψήφιση της συμφωνίας τον Αύγουστο. Είναι κομβική για τον κ. Μεϊμαράκη. Ο κ. Μητσοτάκης κινήθηκε στην ίδια γραμμή με τον κ. Μεϊμαράκη για την ανάγκη ψήφισης της συμφωνίας τον Αύγουστο ώστε να μην κινδυνεύσει η πορεία της χώρας στην ΕΕ και να μην αφεθεί το ευρωπαϊκό μέτωπο στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στο ότι «άδειασε» όσους από τη ΝΔ κατέκριναν την τότε απόφαση", διαμηνύουν κύκλοι του πρώην αρχηγού.
Όσον αφορά στις επόμενες κινήσεις του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, οι ίδιοι επισήμαναν πως θα επικεντρωθεί στα ζητήματα της ΝΔ στη βουλή και όχι στα εσωκομματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: