Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Αν ήταν έξυπνοι εκεί στη Συγγρού…

Βλέπουμε το Νέο Ασφαλιστικό και ακούμε την Κυβέρνηση να ζητά "προτάσεις από την Αντιπολίτευση". 
Όσον αφορά την ΝΔ ως Αντιπολίτευση, αν ήταν έξυπνοι και είχαν χιούμορ, όφειλαν να κάνουν το εξής απλό: 

"να πάρουν το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ και να πουν αυτές είναι οι προτάσεις μας"

Αν ήταν έξυπνοι στη ΝΔ, αντί να κοιτούν μόνο τα κομματικά τους, όφειλαν σήμερα να είναι πρώτοι αυτοί στα κάγκελα...

Οφειλαν οχι απλά να συζητήσουν η να καταψηφίσουν το Ασφαλιστικό, όφειλαν να φωνάζουν στο δρόμο "στα τέσσερα, στα τέσσερα"! Οχι γιατί η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, αλλά για να δείξουν ότι γνωρίζουν τι σημαίνει Κοινωνική Πολιτική. Για να δείξουν ότι σκέφτονται αυτόν που εργάσθηκε για 40 χρόνια αλλά θα πάρει λιγότερα από εκείνον που εργάσθηκε 20...
Για να δείξουν ότι η ΝΔ έχει και το πρόσημο "κοινωνικός-κοινωνία-άνθρωποι".
Για να δείξουν ότι αύριο θα καταλάβουν ότι ο αγρότης δεν μπορεί να φορολογηθεί ίδια με τον υπάλληλο που κάθεται στο γραφείο του με το καλοριφέρ.

Δεν μπορούν να αφήνουν τους Κυβερνώντες, να ομορφοποιούν, να ισχυρίζονται ότι το Ασφαλιστικό του ΣΥΡΙΖΑ είναι δώρο Θεού.
Είναι ΑΣΦΑΛΗΣΤ(Ρ)ΙΚΟ, κατανοείστε το και αντιμετωπίστε το έτσι.
Δεν μπορεί να αφήνουν αναπάντητες τις βολές "εσείς φέρατε το Κράτος εδώ" και να μην απαντούν "εσείς υποσχεθήκατε σε ότι κινείται κολυμπά και πετά κύριοι, εσείς λουστείτε τα".
Οφείλουν να απαντήσουν στον ΣΥΡΙΖΑ "κύριοι αυτά τα γνωρίζατε πριν τις εκλογές και είπατε ότι είχατε σχέδιο, κοστολογημένο και εφαρμόσιμο, δεν τα μάθατε τώρα".
Δεν μπορούν να αφήνουν τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ να μιλούν για Κοινωνική ευαισθησία και να μην τους απαντούν ότι "σε κάθε προσπάθεια μεταρρύθμισης ήσασταν απέναντι, και βγαίνατε στους δρόμους"… Δεν μπορούν να τους βρίζουν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και στη Ν.Δ να νομίζουν ότι ψιχαλίζει.
Και κυρίως δεν μπορούν στη ΝΔ να μην υπερασπίζονται τα πεπραγμένα τους γιατί σημαίνει ή ότι δεν συμφωνούσαν με αυτά (άρα όφειλαν να έχουν παραιτηθεί και να έχουν φύγει νωρίτερα) ή ότι τα πεπραγμένα τους δεν ήταν καλά αλλά τα στήριζαν για την βόλεψή τους.
Ο κόσμος στο δρόμο πήρε είδηση την Κυβέρνηση, το αποδεικνύει και η δημοσκόπηση που είπε ότι η Κυβέρνηση Σαμαρά διαχειριζόταν καλύτερα τα θέματα.
Ο κόσμος το πήρε είδηση και εκεί στη ΝΔ δεν έχουν ξεσηκωθεί ακόμα.
Αν περιμένουν να ξεσηκωθούν μετά την ψήφιση του Νομοσχεδίου θα είναι αργά. Γιατί στη συνείδηση του κόσμου θα καταγραφούν ότι "συμφωνούν με την σιωπή τους". Και στις επόμενες εκλογές το ποσοστό της ΝΔ θα είναι μονοψήφιο
Αν έχουν χιούμορ και εξυπνάδα εκεί στη Συγγρού, ας απαντήσουν στην Κυβέρνηση με το δικό της το προεκλογικό πρόγραμμα για κάθε Νομοσχέδιο…


Μπιάνκα
orthografos

Δεν υπάρχουν σχόλια: