Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Στα βήματα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ο Κυριάκος

Στα βήματα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ο Κυριάκος - Κεντρική ΕικόναΟ νέος πρόεδρος της ΝΔ δίνει έμφαση στην ανασυγκρότηση του κομματικού μηχανισμού
Μεγάλη έμφαση στην ανασυγκρότηση του κομματικού μηχανισμού ανά την Ελλάδα δίνει από την πρώτη κιόλας μέρα της θητείας του ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακολουθώντας τα βήματα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Ο πρώην πρωθυπουργός μετά την ανάληψη των καθηκόντων του προέβη σε διοικητικές αλλαγές στην ιεραρχία της ΝΔ τοποθετώντας γενικό διευθυντή τον...

Γιάννη Δημητροκάλλη ο οποίος σε διάστημα δύο ετών δημιούργησε ισχυρότατο δίκτυο ανά την Ελλάδα με τη δημιουργία των Νομαρχιακών Οργανώσεων (ΝΟΔΕ) και Τοπικών Επιτροπών υπαγόμενων στις ΝΟΔΕ.
Οι ΝΟΔΕ διοικούνταν από διορισμένους έμμισθους διευθυντές , πρόσωπα κύρους στις τοπικές κοινωνίες, και εκλεγμένους προέδρους και μέλη. Παράλληλα ο Μητσοτάκης, έδωσε μεγάλη προσοχή στην οικονομική και την οργανωτική διαχείριση φροντίζοντας να μαζέψει χρήματα για τις προεκλογικές καμπάνιες οι οποίες στηρίζονταν κατεξοχήν στις συγκεντρώσεις , τις περιοδείες και τις απευθείας επαφές με τους πολίτες αλλά και στην διαφημιστική προβολή.
Έτσι και τώρα ο Κυριάκος τοποθέτησε αμέσως γενικό διευθυντή τον Νίκο Παπαθανάση , γραμματέα Οργανωτικού τον Βασίλη Σπανάκη και διευθυντή του πολιτικού του γραφείου τον Μιχάλη Μπεκίρη ξεκινώντας αμέσως την «αναγέννηση» του μηχανισμού.
ΔΓΙΑΝΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: