Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Ο Τσίπρας Πτυχιούχος του ΧΑΡΒΑΡΝΤ..!


ΤΟ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΕΔΩΣΕ… ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! Του χειρότερου διαπραγματευτή για το 2015!

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει σπουδάσει στο Χάρβαρντ, το αμερικανικό πανεπιστήμιο όμως αποφάσισε να δώσει… πτυχίο στον Έλληνα πρωθυπουργό. Η Νομική Σχολή του Χάρβαρντ τον ανέδειξε ως τον χειρότερο διαπραγματευτή του 2015 παγκοσμίως...
 
«Καθώς προσέγγισε τους Ευρωπαίους πιστωτές το καλοκαίρι για ένα νέο πακέτο διάσωσης για την Ελλάδα ο Αλέξης Τσίπρας χρησιμοποίησε ένα μαχητικό τόνο που δεν είχε τόσο ευτυχή κατάληξη. Δυσαρεστημένος με τη συμφωνία που είχε στο τραπέζι ο Τσίπρας ζήτησε δημοψήφισμα. Μετά την απόρριψη της συμφωνίας από τους Έλληνες, η ελληνική οικονομία βυθίστηκε ακόμα περισσότερο και ο Τσίπρας και η ομάδα του υποχρεώθηκαν να αποδεχθούν ένα ακόμα χειρότεο πακέτο από την Ευρώπη.
Το μάθημα; 
Ένας συμβιβαστικός τόνος θα σε φέρει πιο μπροστά από ό,τι η μικροπολιτική όταν υποβάλεις τολμηρά αιτήματα» περιγράφει τη διαπραγμάτευση του Έλληνα πρωθυπουργού το κείμενο που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του αμερικανικού πανεπιστημίου.

Κάτω από τον Αλέξη Τσίπρα στη λίστα του Χάρβαρντ υπάρχουν οι σχέσεις ΗΠΑ-Κούβας, οι διαπραγματεύσεις του Τζον Κέρι για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν όταν οι Ρεπουμπλικανοί εξέδωσαν μια ξεχωριστή ανακοίνωση που έστειλαν στον ανώτατο ηγέτη του Ιράν, αλλά και η προσπάθεια του Reddit να εξισώσει τους μισθούς αντρών-γυναικών με το να απαγορεύσει τις εσωτερικές διαπραγματεύσεις για το μισθολογικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια: