Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Κυριάκος Μητσοτάκης: Χρέος η ενότητα και η δημιουργική διεύρυνση της ΝΔ

imageΣτα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού βρίσκεται ο νέος πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος ενημερώνεται από τον απερχόμενο μεταβατικό πρόεδρο Γιάννη Πλακιωτάκη.
Ο κ. Μητσοτάκης προσήλθε στα γραφεία μαζί με τον βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη και τον πρώην βουλευτή Μιχάλη Μπεκίρη. Τον υποδέχθηκαν οι Γιάννης Πλακιωτάκης, Γιάννης Τραγάκης και ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος.
Νωρίτερα, είχαν φθάσει στα γραφεία του κόμματος ο...

'Αδωνις Γεωργιάδης και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ενώ από το πρωί ήταν και ο πρώην βουλευτής Κερκύρας και συνεργάτης του Νίκος Γεωργιάδης.
«Χρέος μου είναι να εξασφαλίσω στην πράξη την ενότητα της ΝΔ, αλλά και να πετύχω τη δημιουργική διεύρυνσή της», δήλωσε ο νέος πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της συνάντησής του με τα τον απερχόμενο μεταβατικό πρόεδρο, Γιάννη Πλακιωτάκη.
«Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στον νέο πρόεδρο και είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και στις προσδοκίες ώστε η παράταξη να γίνει ξανά μία μεγάλη ισχυρή, σύγχρονη ευρωπαϊκή δύναμη», δήλωσε ο κ. Πλακιωτάκης
Στη συνέχεια έκανε έναν σύντομο απολογισμό της θητείας ενώ υπογράμμισε ότι θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη «Το ίδιο καλώ να πράξουν και όλα τα στελέχη και οι βουλευτές», είπε ο κ. Πλακιωτάκης και σημείωσε ότι «σε αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς».

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: