Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ! Ποιοι θα τον πλαισιώσουν – Όλα τα ονόματα που παίζουν τις τελευταίες ώρες


Συνεχείς συσκέψεις έχει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έχει αρχίσει να στήνει τον… στρατό του, καθώς αν και από όλες τις πλευρές γίνονται δηλώσεις περί ενότητας, η επίτευξη της θα αποτελέσει το μεγάλο ζητούμενο τις επόμενες μέρες.

Άλλωστε, ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης έχει διαμηνύσει ότι στόχος του είναι...
η ανανέωση του κόμματος. Στο πλαίσιο αυτό, το πρώτο βήμα που θα κάνει θα είναι η αναδιοργάνωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, όπου -σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες- θα αξιοποιηθούν οι: Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Λευτέρης Αυγενάκης, Μάκης Βορίδης και Άδωνις Γεωργιάδης. Ενεργό ρόλο μέσα στο κόμμα αναμένεται να έχουν -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- και οι κκ. Μιχάλης Μπεκίρης, ΝίκοςΓεωργιάδης και Κωνσταντίνος Κυρανάκης.
Την ίδια στιγμή, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος φαίνεται πως θα παραμείνει γραμματέας της ΝΔ μέχρι και το συνέδριο (όπως ακούγεται στόχος της νέας ηγεσίας του κόμματος ειναι να πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο), ενώ την παραίτηση του έχει υποβάλλει ήδη -όπως είχε προαναγγείλει άλλωστε- ο γενικός διευθυντής της ΝΔ Κώστας Τσιμάρας.

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το έργο του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν είναι απλό καθώς αναλαμβάνει τα ηνία της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονική περίοδο για τη χώρα, καθώς -εκτός των άλλων- το ασφαλιστικό παραμένει ανοιχτό. Επίσης, θα πρέπει να βρει λύση και για τα εσωκομματικά προβλήματα της ΝΔ. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι -σύμφωνα με πληροφορίες- η γαλάζια παράταξη αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα, καθώς χρωστάει 4,5 εκατ. ευρώ και άλλα 4,5 εκατ. ευρώ σε προμηθευτές.


Δεν υπάρχουν σχόλια: