Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ: Ποιον τοποθέτησε και που ο νέος πρόεδρος της ΝΔ – Ολα τα ονόματα


Τη νέα ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας σχημάτισε ο νέος πρόεδρος του κόμματος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η σύνθεση της ομάδας χαρακτηρίζεται από ενωτικό πνεύμα, καθώς σε αυτή θα τοποθετηθούν και στελέχη που είχαν στηρίξει τον προεκλογικό αγώνα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
Ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ορίσει αντιπροέδρους τον Αδωνι Γεωργιάδη και τον Κωστή Χατζηδάκη.
Έτσι:


- Στη θέση του πρώτου κοινοβουλευτικού εκπροσώπου όρισε τον πρώην υπουργό και βουλευτή Β” Αθηνών Νίκο Δένδια,

- Ως εκπρόσωπο Τύπου τοποθέτησε τον βουλευτή Γιώργο Κουμουτσάκο, ο οποίος μαζί με τον κ. Δένδια είχαν στηρίξει στην εσωκομματική μάχη για την ηγεσία τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

- Νέος γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, αναλαμβάνει ο βουλευτής Καρδίτσας Κ. Τσιάρας, παλαιός φίλος του Επιτρόπου Δ. Αβραμόπουλου.

- Αναπληρωτής γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, για να προετοιμάσει το συνέδριο του κόμματος, αναλαμβάνει ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, εκ των υποστηρικτών του κ. Μητσοτάκη.

- Για τη θέση του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας προτείνεται ο βουλευτής Καρδίτσας και πρώην υφυπουργός κ. Κωνσταντίνος Τσιάρας.

- Για αναπληρωτές του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας προτείνονται οι βουλευτές: Κωνσταντίνος Βλάσης (Αρκαδίας), Στέργιος Γιαννάκης (Πρέβεζας), Αθανάσιος Καββαδάς (Λευκάδας), Ανδρέας Κατσανιώτης (Αχαΐας) και Χρήστος Μπουκώρος (Μαγνησίας).

- Δεύτερος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ο κ. Γιάννης Βρούτσης, βουλευτής Κυκλάδων και πρώην υπουργός.

- Τρίτη Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος η κυρία Νίκη Κεραμέως, βουλευτής Επικρατείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: