Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Aντίστροφη μέτρηση για Αλέξη και ΣΥΡΙΖΑ σηματοδοτεί το «μνημόσυνο» στο Ταε Κβον Ντο (φωτο)

Μιλώντας σε ένα παγωμένο ακροατήριο κομματικών στελεχών και διορισμένων κρατικών αξιωματούχων, ο Αλέξης Τσίπρας επιχείρησε έναν απολογισμό του ενός χρόνου διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Για μια ακόμα φορά επανέλαβε τα γνωστά τσιτάτα, για δήθεν πόλεμο που δέχεται η διαπλοκή για την κυβέρνηση επιχειρώντας παράλληλα χωρίς αποτέλεσμα να συγκινήσει το κομματικό ακροατήριο, το οποίο δεν κατάφερε να γεμίσει το στάδιο, ενώ μετά βίας τον χειροκρότησε τρεις – τέσσερις φορές...



Ο Αλέξης Τσίπρας αδυνατώντας να αρθρώσει πολιτικό λόγο και να αναπτύξει πρωτοβουλίες υπέρβασης της πολυεπίπεδης κρίσης που μαστίζει την κυβέρνηση, επιδόθηκε σε ένα κρεσέντο κινδυνολογίας.

Ειδικά για το ασφαλιστικό είπε ότι αν δεν προχωρήσουν οι αλλαγές που απαιτούν οι δανειστές το σύστημα θα καταρρεύσει. Στην ουσία με καθυστέρηση πολλών χρόνων υιοθετεί τις μεταρρυθμίσεις που επιχείρησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, αλλά ναυάγησαν εξαιτίας του άκρατου λαϊκισμού του ΣΥΡΙΖΑ.



άντως η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα αλλά και το παγωμένο ακροατήριο, αποκάλυπτε το τραγικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται η κυβέρνηση, που καλείται να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα το οποίο δεν πιστεύει.

Γι΄ αυτό το μόνο που απέμεινε στον Αλέξη Τσίπρα, είναι να καταγγέλλει γενικά και αόριστα τη διαπλοκή, τους ολιγάρχες και τα συμφέροντα. Η εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα δείχνει ότι η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: