Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΗ VICTORIA SECRET! Έστειλε πάνω από 600 εργαζόμενους της στο νοσοκομείο!

Μπορεί η Victoria Secret, να είναι μια καλοστημένη και λαμπερή επιχείρηση που αποφέρει χιλιάδες ευρώ καθημερινά με τα προϊόντα που λανσάρει, αλλά δεν είναι το ίδιο καλοστημένο και το… φαγητό του προσωπικού!

Χιλιάδες εργαζόμενοι στο Βιετνάμ, όπου είναι τα εργοστάσια του brand, κατασκευάζουν καθημερινά αξεσουάρ, αρώματα, εσώρουχα, καλλυντικά και άλλα πολλά γυναικεία προϊόντα Victoria Secret...



Ωστόσο πάνω από 600 εργαζόμενοι σε ένα από τα εργοστάσια μετέβησαν επισπευσμένα στο νοσοκομείο του Βιετνάμ καθώς υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση!



Τα συμπτώματα φαίνονται να οφείλονται στο φαγητό της καντίνας, το οποίο ήταν ένα γεύμα με ρύζι, ψάρι ή κρέας, λαχανικά και γιαούρτι.

O Pham Thu Xanh, διευθυντής του τμήματος υγειονομικής περίθαλψης στο νοσοκομείο Hai Phong, δήλωσε ότι 223 εργαζόμενοι παρέμειναν προληπτικά στο νοσοκομείο έχοντας ήπια συμπτώματα.

Οι αρχές της χώρας σε συνεργασία με τους υπευθύνους του εργοστασίου διερευνούν τα αίτια για το ατυχές αυτό συμβάν ενώ αναμένεται να πραγματοποιηθούν έλεγχοι και στην εταιρεία που προμηθεύει το φαγητό στο εργοστάσιο.



Η βιομηχανία εσωρούχων Victoria Secret απασχολεί συνολικά 15.000 με 20.000 εργαζόμενους, ενώ τα περισσότερα εργοστάσιά της βρίσκονται στο Βιετνάμ.

crash

Δεν υπάρχουν σχόλια: