Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΦΡΙΚΗ: To ISIS σκορπά σε όλη τη Συρία θανατηφόρο ιό που κατατρώγει σάρκες (ΦΩΤΟ)


Το ISIS είναι υπεύθυνο για τη διάδοση στη Συρία ενός ιού που καταστρέφει την ανθρώπινη σάρκα, σύμφωνα με την  Κουρδική Ερυθρά Ημισέληνο.

Στελέχη της οργάνωσης ανέφεραν, όπως σημειώνει η DailyMail, ότι έχουν υπόψη τους πάνω από 500 κρούσματα λεϊσμανίασης (του ιού αυτού) στη Συρία τους τελευταίους 12 μήνες...

isvir2
Το πρώτο κρούσμα της νόσου που προκαλείται από παράσιτα πρωτόζωα και τα οποία μεταφέρονται με μύγες, αναφέρθηκε το Σεπτέμβριο του 2013 .
SYR
Στέλεχος της Κουρδικής Ερυθράς Ημισελήνου, ο Ντιλκάς Ίσα, δήλωσε: «Αποτέλεσμα των αποτρόπαιων πράξεων του ISIS, όπως η δολοφονία αθώων και το πέταγμα των σορών τους στους δρόμους, είναι η ταχεία εξάπλωση του ιού».
isvirus
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κατήγγειλε επίσης ότι οι υπηρεσίες υγείας της Συρίας έχουν καταρρεύσει τελείως ως αποτέλεσμα του εμφυλίου πολέμου.
Κούρδος από τη Συρία μαχητής υποστήριξε: «Εμείς δεν ξέραμε τίποτα για αυτή τη θανάσιμη ασθένεια νωρίτερα. Βρισκόμαστε στο πεδίο της μάχης τα τελευταία τέσσερα χρόνια και αυτή η νόσος ουσιαστικά αναπτύχθηκε στις εμπόλεμες περιοχές, το Ταλ Χαμίς, τη Χον, το Κόσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: