Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Tρόμο προκαλεί σε Τσίπρα – Καμμένο η πρωτοφανής συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ

Η χθεσινή απρόσμενη, μαζική όσο και πρωτοφανής συμμετοχή (σε σχέση με όσα προηγήθηκαν) μελών και φίλων της ΝΔ στις γαλάζιες εσωκομματικές εκλογές, αποτελεί το πρώτο σοβαρό δείγμα πως μετά από 8 μήνες πολιτικής απάθειας και αφασίας, η Ελληνική κοινωνία είναι αποφασισμένη – επιτέλους – να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.
Μετά και την χεσινή μαζική συμμετοχή, σχεδόν μισού εκατομμυρίου ψηφοφόρων...
και η κουτσή Μαρία αντιλαμβάνεται πως ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το κυβερνητικό Τσίρκο  των πολιτικών απατεώνων Τσίπρα και Καμμένου.
Στο Μαξίμου ήδη φορέσανε τις μαύρες πλερέζες, ενώ αντίστοιχη είναι και η εικόνα στο πολιτικό επιτελείο του ακροδεξιού συνοδοιπόρου της γιαλαντζί Αριστεράς του Τσίπρα.
Η χθεσινή μαζική συμμετοχή των ψηφοφόρων της ΝΔ, αλλά και ευρύτερα της Ελληνικής κοινωνίας, στέλνει το μήνυμα της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ της πιο ΑΘΛΙΑΣ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος από την Μεταπολίτευση και εντεύθεν. Η οποία, συν τοις άλλοις προσβάλει και την αισθητική μας…
Εάν δεν χύσουν την καρδάρα με το γάλα στην Συγγρού τις επόμενες ώρες (κάποιοι εκεί μέσα είναι “ικανοί” για κάτι τέτοιο) ο Τσίπρας και ο Καμμένος μας τελειώνουν σύντομα.
Πολύ πριν το Φθινόπωρο…


Δεν υπάρχουν σχόλια: