Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

ΓΙΑ ΣΚΙ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ – Δείτε πού και με ποιούς κάνουν διακοπές ( PHOTOS-VIDEO)

Σε ένα από τα ωραιότερα και ακριβά θέρετρα της Σερβίας περνά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής με τη σύζυγό του Νατάσα και τα δύο τους παιδιά, Αλέξανδρο και Αλίκη.
Στην παρέα τους βρίσκεται η οικογένεια του Γ. Βαληνάκη και ο πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης αλλά και ο πρώην υπουργός Κώστας Σκρέκας με τη σύζυγό του...




Άλλωστε, ο γαμπρός του βουλευτή Τρικάλων και συνέταιρος του σε διάφορες επιχειρήσεις Άλεξανδρος Κρομμύδας έχει στην πιο «in» περιοχή για χειμερινά σπορ της Σερβίας, στο βουνό Κοπαόνικ, το ξενοδοχείο Junior Hotel στο οποίο και διαμένουν όλοι.



Το συγκρότημα Junior Hotel παρέχει όλες τις ανέσεις ενώ βρίσκεται σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία του βουνού, σε υψόμετρο περίπου 2.000 μέτρα. Μάλιστα στην είσοδο του ξενοδοχείου κυματίζει η ελληνική σημαία μαζί με αυτή της Σερβίας.



Στο Κοπαόνικ είναι το μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο στην Σερβία και ένας από τους ομορφότερους ορεινούς όγκους της χώρας.

Πέρα από τις στιγμές χαλάρωσης πάντως τα παιδιά της οικογένειας Καραμανλή μαζί με τους συνομήλικους φίλους τους παίζουν στο χιόνι ενώ κάνουν και σκι. Σε εξπέρ του σκι εξελίσσεται και η Νατάσα Παζαϊτη.
natasa333
natasa2


Δεν υπάρχουν σχόλια: