Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Αδωνις: Ο Μεϊμαράκης έχει προβάδισμα, αλλά...

Nikos Libertas / SOOCΤο προβάδισμα που έχει θεωρητικά ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης αναγνώρισε ο συνυποψήφιός του για την προεδρία της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης. 

Ωστόσο, επεσήμανε ότι η διαδικασία είναι ανοικτή.

«Ασφαλώς, θεωρητικά ο κ. Μεϊμαράκης έχει ένα προβάδισμα, με την έννοια ότι...
είναι ο πιο παλιός στο κόμμα και ο πιο αναγνωρίσιμος εσωκομματικά, αλλά από εκεί και πέρα είναι μια ανοιχτή στην κοινωνία διαδικασία. Η ΝΔ θα υπάρχει ό,τι και να γίνει. Η ΝΔ δεν εξαρτάται από τον αρχηγό της, και θα υπάρχει και στο μέλλον», είπε ο κ. Γεωργιάδης από την Κομοτηνή.
Στη δεύτερη, μέσα σε ένα μήνα, επίσκεψή του στην Ροδόπη, ο υποψήφιος αρχηγός της ΝΔ, συνοδευόμενος από την σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου, τόνισε για μια ακόμη φορά πως το κόμμα,έχει ανάγκη ριζικών αλλαγών.

«Διάβασα με ενδιαφέρον το άρθρο του Κυριάκου για τις αλλαγές που χρειάζεται το κόμμα σε όλα τα επίπεδα. Δεν το έχω κρύψει ποτέ ότι η υποψηφιότητα του Κ. Μητσοτάκη είναι μια συγκροτημένη υποψηφιότητα ενός ανθρώπου που καταθέτει συγκεκριμένες προτάσεις και αυτό μού αρέσει. Το ίδιο προσπαθώ να κάνω και εγώ και ελπίζω να κάνουν και οι άλλοι δύο συνυποψήφιοι», σημείωσε.
Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε αισιόδοξος ότι οι εσωκομματικές εκλογές θα διεξαχθούν χωρίς προβλήματα την επόμενη Κυριακή, σημειώνοντας ωστόσο ότι η παράταση «κούρασε λίγο και έφερε και μία απογοήτευση»

Πρόσθεσε όμως ότι «έχει γίνει πιο πολιτική η διαδικασία γιατί έχει προκύψει και το θέμα της κυβερνητικής κρίσης και της στάσης της ΝΔ έναντι του κ. Τσίπρα, και αυτό ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τις θέσεις του κάθε υποψηφίου έναντι αυτού του θέματος».
«Η γενική εικόνα που ακούω παντού είναι ότι η ΝΔ δεν κάνει ακόμη σκληρή αντιπολίτευση. Δεν θα το χρεώσω στην απερχόμενη ηγεσία, μπορεί να ήταν και εξαιτίας της εσωκομματικής διαδικασίας. Σε κάθε περίπτωση η ΝΔ πρέπει να ανασυνταχθεί και να αντιμετωπίσουμε τον κ. Τσίπρα όσο γίνεται πιο γρήγορα. Όσο μένει ο κ. Τσίπρας στην εξουσία τόσο παθαίνει ζημιά η Ελλάδα», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: