Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015

ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΤΑ Ο ΖΟΥΡΑΡΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ)! Οι βοσκηματώδεις της ασυνέχειας του ελληνισμού με τη…βροντώδη ηλιθιότητα και το «σκῶρ»*


Λιγότερο απο οκτώ λεπτά χρειάστηκαν στον Κώστα Ζουράρι για να αποδομήσει τον εκλεκτό του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη και Πρόεδρο της επιτροπής «σοφών» για την Παιδεία Αντώνη Λιάκο.

Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων υποστήριξε ότι θα χαθεί η μάχη του διαλόγου για την Παιδεία καθώς – όπως ειπε- υπάρχουν «βοσκηματωδεις» τύποι που υποστηρίζουν...
 «αυτη την βροντερή ηλιθιότητα, το σκωρ, τη βροντώδη επιστημονολογικά άποψη της ασυνέχειας των Ελλήνων. Όταν κάποιος μιλά για ελληνική ασυνέχεια – αυτό ξεκίνησε απο κάποιους ηλίθιους Ευρωπαίους- πρέπει να μας εξηγήσει το πότε». Μάλιστα χαρακτήρισε όλους αυτούς «σκῶρ»

Ο κ Ζουραρις για να υποστηρίξει την συνέχεια του ελληνικού Εθνους θύμισε ορισμένες λέξεις απο την εποχή του Ομήρου «Θεός, θάλασσα και χέζω».

«Κάρφωσε» τον κ Λιακο λέγοντας ότι «την άποψη της συνέχειας θα την διαβάσει κανεις στον Μικη και τον Ρίτσο που κάποιοι τους αποκαλούν εθνικιστές». Τέλος απευθυνόμενος στους »βοσκηματωδεις της ασυνέχειας» του κάλεσε να εντοπίσουν τα κοινά και τις διάφορες ανάμεσα στο «Τη Υπερμαχω» και την «Συννεφιασμένη Κυριακη»!


Δεν υπάρχουν σχόλια: