Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

ΡΩΣΙΚΗ «ΒΡΟΧΗ» ΑΠΟ ΑΤΣΑΛΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ! Χιλιάδες θέσεις τζιχαντιστών έγιναν στάχτη στην Συρία (Δείτε τα βίντεο)


Η Πολεμική Αεροπορία της Ρωσίας πραγματοποίησε 431 εξόδους και έπληξε 1.458 «τρομοκρατικούς στόχους» στη Συρία την εβδομάδα από την 26η Νοεμβρίου μέχρι και σήμερα 4η Δεκεμβρίου, όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας και μεταδίδουν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Τα ρωσικά αεροσκάφη έπληξαν στόχους στις επαρχίες Χαλέπι, Λαττάκεια, Χάμα, Χομς, Ράκα και Ντέιρ Εζόρ, ανέφερε το υπουργείο.
Βομβαρδιστικά Σουχόι Su-34 έπληξαν μεταξύ άλλων δύο οχηματοπομπές τρομοκρατών κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας και κατέστρεψαν έως και 40 οχήματα, διευκρίνισε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας...

Ακόμη, η ρωσική ΠΑ κατέστρεψε 12 σταθμούς μεταφοράς πετρελαίου και οκτώ πετρελαιοπηγές που ελέγχονταν από τρομοκράτες. «Την περασμένη εβδομάδα 12 σταθμοί μεταφοράς καυσίμων και οκτώ πετρελαιοπηγές, καθώς και 170 βυτιοφόρα φορτηγά καταστράφηκαν από τη ρωσική αεροπορία», ανέφερε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας Ιγκόρ Κονασένκοφ.
Εξάλλου όλες οι έξοδοι και οι αποστολές των ρωσικών βομβαρδιστικών στη Συρία την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν με συνοδεία μαχητικών Σουχόι Su-30, όπως διευκρίνισε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: