Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Το πνεύμα των Χριστουγέννων δεν αγγίζει τη Νέα Δημοκρατία

Το πνεύμα των Χριστουγέννων δεν αγγίζει τη Νέα Δημοκρατία - Κεντρική Εικόνα

Οι δύο υποψήφιοι για την προεδρία ακονίζουν τα ξίφη τους

Τα Χριστούγεννα μπορεί να έχουν συνδυαστεί στη συνείδηση των περισσοτέρων με τη γαλήνη και την αγάπη αλλά τουλάχιστον για φέτος στη Νέα Δημοκρατία φαίνεται ότι δεν ισχύει
Οι δύο υποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος κινούνται στην σκακιέρα του δεύτερου γύρου. 
Μετά τις πρώτες θυελλώδεις ημέρες με τις...
εκατέρωθεν αντεγκλήσεις Μητσοτάκη και Μεϊμαράκη΄ήρθε η παραμονη Χριστουγέννων για να περάσει η μάχη σε άλλο επίπεδο.
Μέσω twitter o Ευάγγελος Μειμαράκης επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας ότι «δεν μπορεί ειδικά ο κ. Μητσοτάκης, γιός πρώην πρωθυπουργού, να λέει σε μένα ότι είμαι εκφραστής της βαρωνίας, όταν έχω ανέβει σκαλί-σκαλί»
"Δεν μπορεί ειδικά ο κ. Μητσοτάκης, γιός πρώην πρωθυπουργού, να λέει σε μένα ότι είμαι εκφραστής της βαρωνίας, όταν έχω ανέβει σκαλί-σκαλί #V"
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στον Αθήνα 9,84 απαντώντας σε ερώτηση για την επίθεση που δέθηκε από τον κ. Μεϊμαράκη είπε ότι θα μιλά μόνο πολιτικά. 

«Θα αποφύγω οποιονδήποτε προσωπικό χαρακτηρισμό. Πρέπει και ως επόμενος πρόεδρος της ΝΔ, εφόσον με επιλέξουν, να διασφαλίσω την ενότητα» σημέιωσε.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με σημερινή του συνέντευξη προσέθεσε ένα ακόμα βέλος στη φαρέτρα του, αφαιρώντας ένα επιχείρημα από τη ρητορική του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Αυτό της οικουμενικής. Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ ξεκαθάρισε ότι θα συμμετέχει σε οικουμενική αλλά χωρίς τον Τσίπρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: