Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ… ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΛΕΒΕΝΤΗ! «Δεν θα τον κάνουμε ρυθμιστή των εξελίξεων» λένε τώρα και αδειάζουν Φλαμπουράρη – Μάρδα!


Έξαλλοι είναι στο Μέγαρο Μαξίμου, στενοί συνεργάτες του Πρωθυπουργού μετά και τη …νέα πόρτα που έριξε ο Βασίλης Λεβέντης στην κυβέρνηση, απορρίπτοντας κάθε σενάριο συνεργασίας με την Ένωση Κεντρώων.

Νωρίς το απόγευμα συνεργάτες του πρωθυπουργού τόνιζαν ότι...
«δεν θα κάνουμε ρυθμιστή των πολιτικών εξελίξεων τον Βασίλη Λεβέντη» διαψεύδοντας παράλληλα τις όποιες πληροφορίες κυκλοφορούν για επιχείρηση εύρεσης σημείου επαφής με την Ένωση Κεντρώων και πιθανή μελλοντική συνεργασία.
Βέβαια η κυβερνητική αντίδραση ήρθε λίγες ώρες μετά και τις νέες κατηγορηματικές δηλώσεις του Βασίλη Λεβέντη σήμερα το πρωί που απέρριπτε κάθε πιθανότητα συνεργασίας της Ένωσης Κεντρώων με την κυβέρνηση.
Σε μια προσπάθεια το Μαξίμου να μην φανεί ότι σέρνεται πίσω από τον Βασίλη Λεβέντη, συνεργάτες του Πρωθυπουργού άδειασαν τους υπουργούς Φλαμπουράρη και Μάρδα που τις τελευταίες ημέρες είχαν εκφραστεί με θετικά σχόλια για τον Βασίλη Λεβέντη και άφηναν ανοικτά τα σενάρια περί πιθανής προσέγγισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: