Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Μεϊμαράκης: Γιατί παραιτήθηκα από πρόεδρος - Τι μου είπαν Καραμανλής, Μητσοτάκης

(EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)

ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Δεν επιστρέφω στην ΚΕΦΕ αν δεν κάνουμε και μήνυση κατά της εταιρείας που ευθύνεται για το φιάσκο των εκλογών, διεμήνυσε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης. 

Μιλώντας με δημοσιογράφους, κατέστησε σαφές πως μόνο η αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα και αγωγή κατά της εταιρείας, κινήσεις στις οποίες προέβη η ΝΔ, δεν τον καλύπτουν.

Οπως τόνισε...
μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο εκπρόσωπός του δεν πρόκειται να επιστρέψει στην ΚΕΦΕ, αν το κόμμα δεν κάνει και μήνυση εναντίον της εταιρείας.
Ο κ. Μεϊμαράκης τόνισε πάντως ότι εμπιστεύεται τις κινήσεις του Γιάννη Πλακιωτάκη, σημειώνοντας μάλιστα με νόημα ότι τον εμπιστεύεται περισσότερο από τους άλλους τρεις διεκδικητές της προεδρίας της ΝΔ.
Ακόμη, ο κ. Μεϊμαράκης είπε στους δημοσιογράφους ότι ο Κώστας Καραμανλής και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης του ζήτησαν να παραμείνει στην προεδρία του κόμματος, αλλά εκείνος αποφάσισε τελικά να παραιτηθεί επειδή δεν έκανε δημόσια δήλωση ο Αντώνης Σαμαράς.


Τέλος, ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει υποψήφιος μέχρι το τέλος, όποτε κι αν διεξαχθούν οι εκλογές και με όποιον τρόπο κι αν γίνει η διαδικασία.

Πηγή: iefimerida.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΥΤΙΛΑ, ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ. ΕΧΕΙΣ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ! ΚΑΘΗΣΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗ!

ΕΝΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ. ΤΟΛΜΗΣΕ ΓΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΑΣΟΚ.

ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΔΩΝΙΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΡΕ ΜΑΜΩΤΟ!!!!