Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΡΟΛΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! Τι λένε τα επιτελεία Μεϊμαράκη και Τζιτζικώστα για την επιρροή του πρώην πρωθυπουργού!

Καθοριστικός ήταν ο ρόλος του Κώστα Καραμανλή στη διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Ν.Δ.

Μάλιστα στενοί συνεργάτες του κ. Μεϊμαράκη αναφέρθηκαν στην επιρροή που είχαν οι διαρροές του κ. Καραμανλή στο αποτέλεσμα τονίζοντας ότι οι εκλογές της 20ης Δεκεμβρίου αποτελούν μια μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και ο Κώστας Καραμανλής είναι ο ακρογωνιαίος λίθος μας.
Την ίδια ώρα από το επιτελείο του κ. Τζιτζικώστα θεωρούν ότι...

η αναμέτρηση κρίθηκε την τελευταία εβδομάδα πριν την κάλπη, όταν στο παιχνίδι μπήκε μέσω διαρροών του περιβάλλοντός του ο πρώην πρωθυπουργός στον οποίο επιρρίπτουν ευθύνες για το αποτέλεσμα. 
Η παρέμβαση του πρώην προέδρου της ΝΔ άλλαξε τους συσχετισμούς στη Βόρεια Ελλάδα που είναι το προπύργιο του κ. Τζιτζικώστα. 
Το περιβάλλον του περιφερειάρχη θεωρεί ότι η ΝΔ με τη μεγάλη συμμετοχή έδειξε ότι είναι ζωντανή και ότι παραμένει ένα καραμανλικό κόμμα. 
Η έμμεση παρέμβαση Καραμανλή, επισημαίνουν, έδωσε την κατεύθυνση στη ΝΔ ως ένα κεντροδεξιό κόμμα που θα κινηθεί συναινετικά σε σχέση με την κυβέρνηση Τσίπρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: