Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Ψήφος απαλλαγής της Νέας Δημοκρατίας από τη διαπλοκή

Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη την οποία ίδρυσε ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής, αμέσως μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας το 1974.

Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που έβαλε την Ελλάδα στην οικογένεια της Ενωμένης Ευρώπης, κόντρα και πέρα από τον λαϊκισμό.
Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που έδωσε ιστορικές μάχες κατά του λαϊκισμού, σε αυτά τα 40 χρόνια της Μεταπολίτευσης, έχοντας απέναντί της το σύστημα ΠΑΣΟΚ, που σήμερα έχει… μετακομίσει στον ΣΥΡΙΖΑ.
Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που οι αρχηγοί της, μέχρι το 2009, έδωσαν...

σκληρή μάχη κατά της διαπλοκής, για να υπερασπιστούν την ηθική αξιοπρέπεια του πολιτικού κόσμου.
Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που εξέφραζε διαχρονικά την πλατιά πλειοψηφία των σοβαρών Ελλήνων, απομονώνοντας τα άκρα και τις ακρότητες που τα συνοδεύουν.


Αυτή η Νέα Δημοκρατία… μας χαιρέτησε το 2009, καθώς τα τελευταία 6 χρόνια, άνοιξε μια μεγάλη παρένθεση υποστολής της σημαίας της μάχης κατά της διαπλοκής, και διολίσθησης στον λαϊκισμό που κουβαλούν τα άκρα και οι ακρότητες που βρήκαν χώρο σε μια ΝΔ η οποία συρρικνώθηκε εκλογικά και κοινωνικά σε… παράταξη τσέπης.
Με πρακτικό και ολέθριο αποτέλεσμα για τη χώρα, να κερδίσει πανηγυρικά ο Αλέξης Τσίπρας… όσες εκλογές βρήκε μπροστά του, την ώρα που η ιστορικά σοβαρή παράταξη της χώρας θύμιζε κόμμα άρνησης και διαμαρτυρίας. Μικρό κόμμα.
Αυτή είναι η μεγάλη πρόκληση για τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 20ης Δεκεμβρίου. 
Να κλείσουν την παρένθεση αυτής της μοιραίας εξαετίας. 
Να απομονώσουν τον λαϊκισμό στο εσωτερικό της παράταξης. 
Να σιγήσουν τα άκρα και να παραμερίσουν τις υστερικές φωνές που θέλουν τη Νέα Δημοκρατία κόμμα διαμαρτυρίας και άρνησης.

Οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας έχουν στα χέρια τους την ευκαιρία να επαναφέρουν την παράταξη στις ρίζες ηθικής υπεροχής του καραμανλισμού, με την εκλογή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον οποίο στηρίζει ο Κώστας Καραμανλής και σύσσωμο το καραμανλικό στρατόπεδο.
Θα είναι μια ψήφος απελευθέρωσης της Νέας Δημοκρατίας από τη διαπλοκή, που… κάνει πάρτι μέσα στην Κεντροδεξιά τα τελευταία 6 χρόνια, και με τα “βαποράκιά” της στο εσωτερικό της ΝΔ, προσπαθεί μέχρι και την τελευταία στιγμή να αποτρέψει την εκλογή Μεϊμαράκη και την επιστροφή του καραμανλισμού

Ψήφος απαλλαγής από τη διαπλοκή λοιπόν. Για να μπορέσουν οι Έλληνες να ελπίζουν ξανά. Και να μπορεί η Κεντροδεξιά να κοιτάξει και πάλι τον εαυτό της στον καθρέφτη, χωρίς να ντρέπεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: