Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

“Κλείδωσε” η νίκη Μεϊμαράκη, σύμφωνα (και) με τα γραφεία στοιχημάτων

Μετά τις εταιρείες δημοσκοπήσεων, που διενήργησαν μετρήσεις τις τελευταίες μέρες, και τα γραφεία στοιχημάτων θεωρούν “κλειδωμένη” την επικράτηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη μάχη για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος είχε σε αυτή τη μάχη τη στήριξη του Κώστα Καραμανλή και σύσσωμου του καραμανλικού στρατοπέδου, μπορεί να έχει τέτοια διαφορά από τον δεύτερο... στις αυριανές εκλογές, ώστε να αποφύγει η Νέα Δημοκρατία τον περαιτέρω τραυματισμό της εικόνας της, με μια επαναληπτική αναμέτρηση στις 10 Ιανουαρίου.
Η απόδοση για νίκη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη έχει “μαζέψει” στα επίπεδα του 1.30 με 1.50, που σε όρους στοιχήματος είναι “κλειδωμένη” πρόβλεψη για επικράτηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σε αντίθεση με τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να “κλειδώνει” τη 2η θέση, και μάλιστα με άνεση, έναντι του Απόστολου Τζιτζικώστα, τα γραφεία στοιχημάτων θεωρούν ότι ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας θα είναι 2ος, έστω οριακά
πάνω από τον πρώην υπουργό των κυβερνήσεων του Αντώνη Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: