Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΣΒΗΣΕ ΓΡΑΨΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ TWITTER– Σάλος από τη γκάφα των διαχειριστών του πρωθυπουργικού λογαριασμού – Έσβησαν τα tweets με την φράση για τους «νευρικούς Τούρκους πιλότους» – Τι του απάντησε ο Νταβούτογλου


Οι διαχειριστές του Twitter του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, φαίνεται ότι έπεσαν σε γκάφα όσον αφορά στον λογαριασμό όπου γράφει για ευρωπαϊκά θέματα στην αγγλική γλώσσα (@tsipras_eu).

Ο Αλέξης Τσίπρας στον ελληνικό και στον ξενόγλωσσο λογαριασμό του το βράδυ της Κυριακής αναφέρθηκε στην παρέμβασή του στη Σύνοδο Κορυφής και συγκεκριμένα στις αιχμές που άφησε στην τουρκική συμπεριφορά των παραβιάσεων στο Αιγαίο...


Συγκεκριμένα ο κ. Τσίπρας είπε προς τον Αχμέτ Νταβούτογλου: «Ευτυχώς οι Έλληνες πιλότοι δεν είναι τόσο νευρικοί όσο οι δικοί σας», με αφορμή την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού από τουρκικά F-16.
Η φράση αυτή του πρωθυπουργού, ανέβηκε και στον ελληνόγλωσσο λογαριασμό του, αλλά και στον ξενόγλωσσο:
Tα tweets του Αλέξη Τσίπρα στα ελληνικά:
tsipras1a
tsipras1a2
tsipras1a3
tsipras1a5
Τα tweets ανέβηκαν το βράδυ της Κυριακής και στα αγγλικά:
tsipraeu1

Λίγο αργότερα όμως από τον ξενόγλωσσο λογαριασμό του κ. Τσίπρα, τα tweets σβήστηκαν…
Όμως όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, παραμένουν στο ελληνικό του προφίλ:

tsipras3
Στον «πόλεμο» των tweets o τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου, πέταξε τη …ρουκέτα του απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα: «Τα σχόλια για τους πιλότους από τον Αλέξη Τσίπρα δεν συνάδουν με το πνεύμα της ημέρας. Αλέξη, ας εστιάσουμε στη θετική μας ατζέντα».
Το tweet του Αχμέτ Νταβούτογλου, με το καρφί προς τον Έλληνα πρωθυπουργό:
davutoglou1
Τελικά ο κ. Τσίπρας λίγο αργότερα επανήλθε με νέα ανάρτηση στο twitter: «Είμαστε στην ίδια γειτονιά και πρέπει να μιλάμε με ειλικρίνεια για να μπορέσουμε να φτάσουμε σε λύσεις», ενώ σε άλλο tweet υπογράμμισε: «Σημαντική Σύνοδος σήμερα για την ΕΕ, την Τουρκία και την ευρύτερη περιοχή».
Αμέσως μετά την παρέμβαση Νταβούτογλου ο Αλέξης Τσίπρας ανέβασε tweets στα ελληνικά και τα αγγλικά:
tsiprasel1

Δεν υπάρχουν σχόλια: