Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: Ο Μεϊμαράκης επιτέθηκε σε στενό συνεργάτη του Σαμαρά


Έξαλλος με συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά έγινε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης που απευθυνόμενος προς εκείνον σε διάδρομο της Βουλής του είπε σε εκνευρισμένο τόνο:

«Το άκουσες αυτό που σου λέω; Το άκουσες;»

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Μεϊμαράκης...
αποχωρώντας από το γραφείο του στη Βουλή και στάθηκε έξω από την αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών σε πηγαδάκι με δημοσιογράφους, όπου βρισκόταν και ο Νίκος Τσιούτσιας, διευθυντής επικοινωνίας του γραφείου του κ. Σαμαρά στη Βουλή και διευθυντής στο γραφείο Τύπου της Κ.Ο της Ν.Δ.
«Ήρθε ο Τσιούτσιας. Εγώ φεύγω, γιατί ακούει το παραφράζει και το μεταφέρει», είπε ο κ. Μεϊμαράκης δείχνοντας με το χέρι του την πόρτα του γραφείου του Αντώνη Σαμαρά.
Ο κ. Τσιούτσιας ξαφνιάστηκε από την «επίθεση» Μεϊμαράκη λέγοντας «εγώ πρόεδρε;».
«Ναι εσύ. Για σένα μου λένε ρε Νικόλα», απάντησε ο Μεϊμαράκης.
Με τον κ. Μεϊμαράκη να απομακρύνεται ο κ.Τσιούτσιας τον προσέγγισε για να λύσει την παρεξήγηση. Το τι είπε ο κ.Τσιούτσιας δεν ακούστηκε όμως ο απελθών Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας «ξαναχτύπησε»: «Εσείς τον ξέρατε τον Κλωνάρη (σ.σ της infosolution). Δεν τον ήξερα εγώ».

Ο συνεργάτης του κ. Σαμαρά σταμάτησε να ακολουθεί τον κ. Μεϊμαράκη και στεκάμενος στην πόρτα του γραφείου του κ. Σαμαρά κάτι ψέλλισε. Ο κ. Μεϊμαράκης γύρισε προς το μέρος του κ. Τσιούτσια «Τι είπες; Πες μου τώρα τι είπες» του φώναξε, με τον κ. Τσιούτσια σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες να του λέει ότι τον αδικεί.
Ο κ. Μεϊμαράκης γύρισε ξανά, αυτή τη φορά πιο απειλητικά και κατευθύνθηκε προς το μέρος του Τσιούτσια χωρίς πάντως να τον πλησιάσει φωνάζοντας ακόμα πιο δυνατά «Το άκουσες αυτό που σου λέω;Το άκουσες;».


Δεν υπάρχουν σχόλια: