Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Αυτοί είναι οι δράστες της επίθεσης κατά Κουμουτσάκου [βίντεο]

Αυτοί είναι οι δράστες της επίθεσης κατά Κουμουτσάκου [βίντεο]

ΕΛΑΣ: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Ασφάλεια έχει ήδη συλλάβει από το απόγευμα της Παρασκευής έναν εκ των 5 δραστών της επίθεσης στον βουλευτή Γιώργο Κουμουτσάκο και αναζητά τους υπόλοιπους 4.

Μάλιστα, όπως τόνιζαν οι Αρχές ένας εκ των δραστών είναι γυναίκα, η οποία...
έσκισε το κοστούμι του βουλευτή της ΝΔ και τον κλώτσησε και έχει απασχολήσει τις Αρχές για επεισόδια σε αγώνες στον Πειραιά.
Ο 24χρονος από τον Ιλιον που συνελήφθη αύριο θα οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη και είναι ο άνθρωπος που οδήγησε τον κ.Κουμουτσάκο σε σημείο όπου και χτυπήθηκε και τον είχε αγκαλιά. Μάλιστα, οι δράστες θεωρούνται μέλη του ναζιστικού χώρου.

Επιβεβαιώνεται η σχέση με Χρυσή Αυγή
Σε ανακοίνωσή της, η ΕΛ.ΑΣ. επιβεβαιώνει ότι οι καταζητούμενοι για την επίθεση στον Γ. Κουμουτσάκο σχετίζονται με την Χρυσή Αυγή. Στις έρευνες που διεξήχθησαν στα σπίτια των δύο εκ των 4 ατόμων που αναζητούνται, βρέθηκαν φυσίγγια, σουγιάδες και αυτοκόλλητα της Χρυσής Αυγής.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ
«Στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό των δραστών που συμμετείχαν χθες το απόγευμα στα επεισόδια στην Πλατεία Συντάγματος και στη βιαιοπραγία σε βάρος του βουλευτή Γεώργιου Κουμουτσάκου, ανακοινώνεται ότι σήμερα το μεσημέρι συνελήφθη 24χρονος ημεδαπός, ενώ αναζητούνται άλλοι τέσσερις (4) ημεδαποί.
Σε βάρος των παραπάνω ατόμων σχηματίζεται δικογραφία από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής για τα αδικήματα της απρόκλητης σωματικής βλάβης, της απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης, των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και της διατάραξης κοινής ειρήνης.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες δύο (2) εκ των ατόμων που αναζητούνται, βρέθηκαν δύο (2) φυσίγγια των 7,62 mm, δύο (2) σουγιάδες και δέκα (10) αυτοκόλλητα της Χρυσής Αυγής».



Πηγή:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: