Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΠΑΝΟΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ! «Τον είχα προειδοποιήσει – Ξέρω πολύ καλά τα σκοτεινά σημεία της ζωής τους – Μπορεί και να με συλλάβουν»


Νέα ανακοίνωση – φωτιά εξέδωσε ο Γιάννης Πανούσης όπου εξαπολύει «ρουκέτες» με απειλές κατά της κυβέρνησης Τσίπρα, ενώ σε συνέντευξή του προαναγγέλει και νέες αποκαλύψεις την ερχόμενη εβδομάδα.

«Να ψάξουν σε όσο βάθος θέλουν τη ζωή μου» δηλώνει ο...
πρώην αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Γιάννης Πανούσης αναφορικά με την υπόθεση απειλών που ισχυρίζεται ότι είχε δεχθεί έπειτα και από τη σημερινή Aναφορά κατά παντός υπευθύνου που κατέθεσαν ο υπουργός Δικαιοσύνης Νικ. Παρασκευόπουλος και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκας για τα έγγραφα που εμφανίζονται και έχουν δει το φως της δημοσιότητας στο πλαίσιο των καταγγελιών.
Εξάλλου, ο κ. Πανούσης υπενθυμίζει τις προειδοποιήσεις προς τον Αλέξη Τσίπρα «να απαλλαγεί από τον στενό κύκλο των Αριστερών του τίποτα διαφορετικά θα χαθεί μαζί τους». Καλεί μάλιστα τον πρωθυπουργό να ελέγξει τον τρόπο που κάθε μέρα διολισθαίνουν ορισμένοι κύκλοι σε εξω-θεσμικές υπόγειες δράσεις.
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Πανούση:
«Αυτά δεν συμβαίνουν και δεν γίνονται ανεκτά στις πολιτισμένες ευρωπαϊκές χώρες και δημοκρατίες. Να εισηγείται η Κυβέρνηση να απευθυνθώ στον Εισαγγελέα, να πηγαίνεις στον  Εισαγγελέα και να καταθέτεις έγγραφα (και όχι απόψεις) και να σε κατηγορούν «γιατί πήγες τώρα» και μετά να σε μηνύουν γιατί άσκησες συνταγματικό δικαίωμα.
Δεν απομένει σ’αυτή τη νέα ολοκληρωτικού τύπου αντίληψη και πρακτική να με συλλάβουν γιατί είμαι αντικαθεστωτικός (τί μου θυμίζει; τί μου θυμίζει;), φαντάζομαι με τις ευλογίες των Υπουργών Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης που κόπτονται για τα δικαιώματα (μόνον των δικών τους;).
Αντί να προβληματίζονται με τα συνεχή διαγγέλματα μίσους των Πυρήνων της Φωτιάς (τρία σε λίγες μέρες) που στρέφονται μόνον εναντίον μου και όχι κατά των ασκούντων σήμερα την κατασταλτική κυβερνητική πολιτική, ασχολούνται με την προσωπικότητά μου.
Να ψάξουν σε όσο βάθος θέλουν τη ζωή μου. Όσο για τη ζωή ορισμένων από αυτούς ξέρω πολύ καλά τα σκοτεινά σημεία της διαδρομής τους (και όχι μόνον ιδεολογικά).
Είχα προειδοποιήσει τον Πρωθυπουργό. Ή θ’απαλλαγεί από τον στενό κύκλο των «Αριστερών του τίποτα….» ή θα χαθεί μαζί τους.
Μέχρι να πάρει την τελική του απόφαση ας ελέγξει τουλάχιστον τον τρόπο που κάθε μέρα διολισθαίνουν ορισμένοι κύκλοι σε εξω-θεσμικές υπόγειες δράσεις.
ΥΓ1. Σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ τις «τρακατρούκες» των -κατά Λένιν- “χρήσιμων ηλιθίων”
ΥΓ2. Δεν αισθάνομαι μόνος σ’αυτόν τον αγώνα όπου φαίνεται να’χω απέναντι μου το Κράτος (και το Παρακράτος;)».


Απάντηση Μαξίμου
Tην απορία τους εκφράζουν κυβερνητικές πηγές, σχετικά με τις αντιδράσεις του κ. Πανούση για την σημερινή μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσαν οι κύριοι Παρασκευόπουλος και Τόσκας. «Είναι απορίας άξιο πώς ένας καθηγητής της Εγκληματολογίας δε μπορεί να κατανοήσει ότι δεν υπήρξε καμία μήνυση εναντίον του, κατά την επίσκεψη των υπουργών Δικαιοσύνης, και Προστασίας του Πολίτη στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, αλλά μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, προκειμένου να διερευνηθεί η οποιαδήποτε παράνομη χρήση απόρρητων εγγράφων», επισημαίνουν κυβερνητικές πηγές και προσθέτουν: «Αποκλειστικό μέλημα της κυβέρνησης είναι η διασφάλιση της νομιμότητας και ειδικότερα όταν πρόκειται περί θεσμών κρίσιμων για την εθνική ασφάλεια».

Και νέες αποκαλύψεις
Στο μεταξύ, νέες αποκαλύψεις σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει την επόμενη εβδομάδα, προαναγγέλλει, με δήλωσή του στο STAR, ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
«Πολλά λέγονται, πολλά ακούγονται, πολλά μου αποδίδονται, αλλά εγώ ότι είχα να πω στο είπα στην εισαγγελέα. Αφού καταθέσω στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας στη Βουλή, θα ενημερώσω για όλα σε μία ανοιχτή συνέντευξη Τύπου» δήλωσε ο κ. Πανούσης.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: