Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΡΩΣΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ! Δείτε μια άλλη…μάχη στήθος με στήθος! (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Και μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό πολέμου που έχει στηθεί τα τελευταία 24ωρα ανάμεσα σε Ρωσία και Τουρκία θα κάνουμε και εμείς τη δική μας σύγκριση.

Πολλοί έσπευσαν-και όχι άδικα- να κάνουν σύγκριση των στρατευμάτων των δύο χωρών και της δύναμης πυρός που... διαθέτει η καθεμιά τους!

Εμείς για να ελαφρύνουμε λίγο το κλίμα, κάνουμε σύγκριση ανάμεσα σε 5+5 «βόμβες», καυτές για την ακρίβεια βόμβες που κατά καιρούς έχουν τρελάνει τον ανδρικό πληθυσμό με την παρουσία αλλά και τα καμώματά τους!
Σας παρουσιάζουμε λοιπόν 5 ρωσίδες και 5 τουρκάλες καλλονές αναφέροντας και λίγα λόγια για την καθεμιά ξεχωριστά. Τα συμπεράσματα και οι νικήτριες… φυσικά δικά σας!
Ρωσίδες:
Maria Sharapova, τενίστρια  
Κατσικωμένη στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης εδώ και χρόνια (με πρώτη φορά το 2005), έχει κερδίσει γύρω στα 27 μεγάλα τουρνουά και έχει ψηφιστεί από το Time ως μια από τις 30 σημαντικότερες τενίστριες όλων των εποχών. Ενώ, το πιο σημαντικό, έχει γίνει και εξώφυλλο στο Sports Illustrated. Και όλα αυτά μόλις στα 27 της.
Marija-Sharapova
Ksenia Sobchak, παρουσιάστρια
Κόρη του δημάρχου της Αγίας Πετρούπολης και –μέχρι πρότινος- προσωπική φίλη του Vladimir Putin (πλέον διαδηλώνει και αυτή κατά του) είναι γνωστή σε όλη την Ρωσία ως η ‘δικιά μας Paris Hilton’. Ένας χαρακτηρισμός που η ίδια αντιλαμβάνεται ως τιμή και για τον οποίο περηφανεύεται. Σταθερά No1 στις λίστες περιοδικών με τις πιο περιζήτητες εργένισσες.
ksenia+sobchak
Maria Kozhevnikova, πολιτικός
Η Ρωσική Δούμα δεν ήταν ποτέ πια η ίδια μετά την έλευση της εξαιρετικά δημοφιλούς αυτής 27χρονης ηθοποιού και τραγουδίστριας. Η μια και μοναδική γυμνή της φωτογράφηση, αυτή στο Ρώσικο Playboy, καθιστά τις όποιες συγκρίσεις με την Άντζελα Γκερέκου δόκιμες.
Maria+Kozhevnikova
Anna Kοurnikova, τενίστρια
Ποτέ της δεν κέρδισε σοβαρό τουρνούα και ποτέ της δεν κατάφερε να βρεθεί μέσα στην πρώτη δεκάδα στην παγκόσμια κατάταξη (σ.σ. υψηλότερη θέση της ήταν η 8η, για λίγες εβδομάδες, το 2000). Αλλά το google, ακόμη την θυμάται. Στα 31 της η Anna μένει μόνιμα στην Φλόριντα και πριν από λίγο καιρό επιβεβαίωσε ότι εδώ και δέκα χρόνια έχει –μια άκρως μονογαμική, τουλάχιστον από την πλευρά της- σχέση με τον Enrique Iglesias.
anna+kournikova
Irina Shayk, μοντέλο
Η πιο διάσημη Ρωσίδα Wag της ιστορίας (ένεκα, προφανώς, της σχέσης της με τον Christiano Ronaldo) είναι και η μοναδική Ρωσίδα που έχει βρεθεί ποτέ στο εξώφυλλο του πλέον σημαντικού -για κάθε καθαρόαιμο αρσενικό-Αμερικάνικου θεσμού, του Sports Illustrated Swimsuit Edition.
Irina-Shayk+2

Τουρκάλες:
Σινέμ Κομπάλ, ηθοποιός
Η ξανθιά με τα καστανά μάτια Σινέμ Κομπάλ γεννήθηκε σε οικογένεια μηχανικών, αλλά ευτυχώς για εμάς, επέλεξε να ασχοληθεί με την υποκριτική. Το γυμνασμένο σώμα της και το ζεστό της χαμόγελο ταιριάζουν απόλυτα στο φακό. Θεωρείται ως ένα από τα λαμπρότερα ταλέντα της Τουρκίας. Αρκετοί θα ήλπιζαν να είναι ελεύθερη, όμως, η Σινέμ είναι αρραβωνιασμένη με τον αρχηγό της ποδοσφαιρικής ομάδας Γαλατασαράι Αρντάν Τουράν.
28797
Εσέ Γκιουρσέλ, μοντέλο
Η Εσέ ξεκίνησε το μόντελινγκ το 1999 όταν βγήκε δεύτερη στο διαγωνισμό Miss Model of Turkey. Το 2003 στο διεθνή διαγωνισμό των καλύτερων μοντέλων αναδείχθηκε καλύτερο σώμα. Το σώμα της είναι ένα από τα καλύτερα στην Τουρκία, ενώ στην καριέρα της έχει βρεθεί στην ίδια πασαρέλα με τη Ναόμι Κάμπελ. Γράφει για δύο ιστοσελίδες, ενώ ετοιμάζει το πρώτο της βιβλίο.
ece_gursel_sd_b

Σεμπνέμ Σαεφέρ, παρουσιάστρια-μοντέλο
Η Σεμπνέρ είναι ψηλή, ξανθιά, έχοντας γερμανικές και τουρκικές ρίζες. Ασχολείται με το μόντελινγκ από το γυμνάσιο και είναι εξίσου δημοφιλής στις δύο χώρες. Εκτός από μοντέλο έχει υπάρξει και παρουσιάστρια στην τηλεόραση και ηθοποιός στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Είναι πολιτικά ευαισθητοποιημένη, ενώ μιλάει πέντε γλώσσες (γερμανικά, τουρκικά, αγγλικά, γαλλικά, αραβικά) και είναι μέλος του DYP, πολιτικό κόμμα της Τουρκίας.
sebnem-schaefer-3
Ντενίζ Ακάγια, μοντέλο
Ξεκίνησε την καριέρα της στο χώρο της μόδας όταν προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών αντρών κριτών. Στον πρώτο χρόνο της καριέρας της δεν κέρδισε μόνο τον τίτλο ως το καλύτερο μοντέλο της Τουρκίας, αλλά και του κόσμου. Επίσης γράφει σε περιοδικό, ενώ είναι και ηθοποιός. Ήταν η παρουσιάστρια στο τουρκικό Top Model του 2006.
6573_5008

Χαντισέ, τραγουδίστρια
Η σέξι τραγουδίστρια ξεκίνησε την καριέρα της από το βελγικό Pop Idol, όπου και υπέγραψε το πρώτο της επαγγελματικό συμβόλαιο. Το 2009 συμμετείχε στη Eurovision. Η Χαντισέ είναι γνωστή για τα σέξι βίντεο κλιπ της, έχοντας επηρεαστεί από τις Τζένιφερ Λόπες, Κριστίνα Αγκιλέρ, Αλίσια Κις και Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Ο περισσότερος κόσμος την γνωρίζει απότα τραγούδια της: «Sweat,» «Stir Me Up,» «My Body,» και «A Good Kiss».
maxresdefault

Δεν υπάρχουν σχόλια: