Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΝΔΟΥΡΑ! Με κλεμμένα ελληνικά διαβατήρια, πέντε Σύριοι επιχείρησαν να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ!


Στη σύλληψη πέντε Σύριων προχώρησαν νωρίτερα οι αρχές στην Ονδούρα που εντοπίστηκαν να αναζητούν τρόπο να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ έχοντας στην κατοχή τους κλεμμένα ή πλαστά ελληνικά διαβατήρια.

Την είδηση μεταδίδει το πρακτορείο Reuters και κάνει τον γύρο των μεγάλων ειδησεογραφικών δικτύων ως έκτακτη είδηση. 
Όπως αναφέρουν ξένα...
μέσα ενημέρωσης, οι αρχές της Ονδούρας εξετάζουν το ενδεχόμενο αν τα άτομα αυτά έχουν κάποια σχέση με την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι. Πάντως όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της Ονδούρας αρχικά δεν υπάρχει εμφανής διασύνδεση της υπόθεσης με το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι.
Η ομάδα των Σύρων ανδρών έφθασε αργά χθες Τρίτη στην Τεγκουσιγκάλπα, την πρωτεύουσα της Ονδούρας, από την Κόστα Ρίκα και σχεδίαζε να κατευθυνθεί προς τα σύνορα με τη γειτονική Γουατεμάλα. Σύμφωνα με την αστυνομία, τα διαβατήρια είχαν παραχαραχθεί και οι φωτογραφίες των κατόχων τους είχαν αντικατασταθεί με αυτές των Σύρων.
«Λάβαμε πληροφορίες από αστυνομικές υπηρεσίες (άλλων κρατών) ότι αυτοί οι πέντε Σύροι αναχώρησαν από την Ελλάδα και πέρασαν από την Τουρκία, στη Βραζιλία, την Αργεντινή και το Σαν Χοσέ στην Κόστα Ρίκα πριν τελικά φθάσουν στην Τεγκουσιγκάλπα», δήλωσε ο Ανίμπαλ Μπάκα, εκπρόσωπος της αστυνομίας της Ονδούρας. «Είναι κανονικοί Σύροι», πρόσθεσε ο ίδιος.

tweet_honduras

passport_syrianSL

Δεν υπάρχουν σχόλια: