Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΦΟΥΝΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Η διαροή από το Προεδρικό Μέγαρο που προμηνύει εξελίξεις!


Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μετράει ήδη δύο απώλειες, ο αριθμός των βουλευτών που την στηρίζουν έπεσε στους 153 και τα δύσκολα έρχονται, καθώς τις επόμενες εβδομάδες αναμένονται στη Βουλή τα νομοσχέδια για το ασφαλιστικό και το αγροτικό

Πολλοί θεωρούν ότι η κυβέρνηση Τσίπρα δεν θ΄αντέξει τους τριγμούς και οι φήμες για σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης φουντώνουν...
 

Φήμες που ήρθε να ενισχύσει μία διαρροή από την Προεδρία της Δημοκρατία, με κύκλους της να διαμηνύουν ότι είναι απαραίτητη η κυβερνητική σταθερότητα.
«Η χώρα τουλάχιστον ως το τέλος του 2016 πρέπει να προχωρήσει ομαλά και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα κάνει ό,τι αρμόζει στο πλαίσιο του ρυθμιστικού του ρόλου» ανέφεραν κύκλοι του Προεδρικού Μεγάρου, μιλώντας στο Mega.
«Τώρα που η χώρα μετά την εκπλήρωση των υποχρεώσεών της δικαιούται να διεκδικεί από τους εταίρους της σημαντικά πράγματα, όπως είναι ιδίως η ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών και η ελάφρυνση του χρέους, είναι αδιανόητο να γίνεται λόγος για εκλογές ή άλλες εξελίξεις που θα έθεταν σε κίνδυνο την κυβερνητική σταθερότητα» προσέθεσαν.

crash

Δεν υπάρχουν σχόλια: