Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Η ομιλία που... στέλνει τον Πάνο Καμμένο εκτός κυβέρνησης [Video]


Βλέποντας το βίντεο που παρουσιάζει το Newsbomb.gr θα πιστέψει κανείς ότι ο Πάνος Καμμένος του 2011 είναι κάποιος άλλος από τον σημερινό κυβερνητικό εταίρο και υπουργό Εθνικής Άμυνας. 

Όμως όχι, είναι ο ίδιος άνθρωπος. 
Πώς αλλάζουν οι καιροί; Όπως αλλάζουν και οι πολιτικοί...

Είναι βέβαιο πως ακόμα και ο πρωταγωνιστής αυτής της ομιλίας στη Βουλή, θα τρομάξει και θα αρχίσει να... μουντζώνει τον εαυτό του, μόλις παρακολουθήσει τι έλεγε το 2011 και τι τελικά έπραξε στους πρώτους μήνες που -τελικά- ο ελληνικός λαός τον άκουσε και... συντάχθηκε μαζί του.

Και, πράγματι... Μας έσωσε από τους διεθνείς τοκογλύφους.

Πράγματι... Τσάκισε τον Σόρος, σε τέτοιο βαθμό που ο Αλέξης Τσίπρας συμμετείχε στο forum που διοργάνωσε ο διεθνής τοκογλύφος, κατά την ομολογία του ομιλητή.

Πράγματι... Τσάκισε τις αγορές, όχι όμως τις ευρωπαϊκές και τις αμερικανικές, αλλά την ελληνική και τους Έλληνες, υποχρεώνοντας το λαό αυτής της χώρας να ενταχθεί στα capital controls.

Σχεδόν τέσσερα λεπτά γεμάτα... Πάνο Καμμένο αρκούν για να σε κάνουν να μην ψηφίσεις ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ακριβώς, διότι δεν υπάρχει καμία Ανεξαρτησία.

Δείτε το βίντεο που αποδομεί τον δήθεν πύρινο λόγο του Πάνου Καμμένου


Η Ελλάς παραμένει στα... σαγόνια του Τζορτζ Σόρος κύριε Καμμένε ή όχι;

Γνωρίζετε, μήπως, ποια είναι η δράση των ΜΚΟ του διεθνούς τοκογλύφου στο μεταναστευτικό, όπου αναμένεται να ξεκινήσει ένα τρελό πάρτι δισεκατομμυρίων ευρώ;

Τι ακριβώς απαντάτε στον... εαυτό σας; Και λέμε στον εαυτό σας, διότι στο λαό ό,τι και να απαντήσετε, κουτόχορτο (άλλο) δεν ξανατρώει.

Υπάρχουν Έλληνες δοσίλογοι και αν ναι, τι σκοπεύετε να τους κάνετε;

Πώς θα τιμωρήσετε τον εαυτό σας;

Μήπως ήρθε η ώρα, αφού πρώτα θυμηθείτε τι λέγατε στον ελληνικό λαό τον Νοέμβριο του 2011 (σ.σ. πατήστε το play στο video), να τον απαλλάξετε από την παρουσία σας στην κυβέρνηση και να δηλώσετε παραίτηση;


Αυτή, πράγματι, θα είναι μια μεγάλη προσφορά σας προς την πατρίδα.

Και σίγουρα η μοναδική...


Δεν υπάρχουν σχόλια: