Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Δημοσκόπηση MRB: Ο Κυριάκος αφήνει 3ο τον Τζιτζικώστα σε δυο κρίσιμες εκλογικές δεξαμενές

Η ανοδική τάση που καταγράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης έναντι του Απόστολου Τζιτζικώστα προδικάζει μια σκληρή μάχη ανάμεσά τους για τη 2η θέση, στο περιθώριο του μεγάλου προβαδίσματος που διατηρεί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Από τη δημοσκόπηση της Metron Analysis και εκείνη της MRB προκύπτει ότι...
ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται μόλις 3%-3,5% πίσω από τον Απόστολο Τζιτζικώστα, με τα ποιοτικά στοιχεία να δείχνουν ότι μπορεί να τον περάσει το επόμενο διάστημα.
Στη δημοσκόπηση της MRB για τη “Real News” μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ήδη προβάδισμα έναντι του Απόστολου Τζιτζικώστα σε δυο κρίσιμες εκλογικές δεξαμενές, αφήνοντας τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας 3ο.
Πιο συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται του Απόστολου Τζιτζικώστα με 53,7%-37,6%, δηλαδή +16,1%, μεταξύ εκείνων που ψήφισαν Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015.
Και επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται του Απόστολου Τζιτζικώστα με 49,4%-41,8%, δηλαδή +7,6%, μεταξύ εκείνων που δηλώνουν ότι θα προσέλθουν να ψηφίσουν σίγουρα στις εσωκομματικές εκλογές της 22ας Νοεμβρίου.

ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: