Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΣΙΠΡΑ! Κλούβες των ΜΑΤ για τους ανάπηρους – Ανοιχτές αγκαλιές για τις κυρίες των αντιΣκουριών!

Επιλεκτικός στις κοινωνικές ευαισθησίες του εμφανίζεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Σήμερα το μεσημέρι άνοιξε τις πόρτες του μεγάρου Μαξίμου προκειμένου να δεχθεί της γυναίκες – μέλη του κινήματος SOS Χαλκιδική που τάσσονται κατά τις εξόρυξης...
χρυσού στην περιοχή τους. Μάλιστα όπως έγραψε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας στο twitter ήταν μια συνάντηση εκτός προγράμματος ανεβάζοντας και δύο φωτογραφίες.
tsipras_sosxalkidiki
Την ίδια ώρα όμως που ο κ. Τσίπρας είχε ώρα να συναντήσει της κυρίες από την Χαλκιδική δεν προλάβαινε να συναντήσει εκπροσώπους από τους αναπήρους που εκείνη την ώρα πραγματοποιούσαν πορεία διαμαρτυρίας για τις περικοπές στα αναπηρικά επιδόματα και των συντάξεων.
anapiroi2
Μάλιστα για να μην ενοχληθεί ο κ. Τσίπρας κλούβες των ΜΑΤ εμπόδισαν τα άτομα με αναπηρία να πραγματοποιούσαν πορεία μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου φράζοντας τον δρόμο στην Ηρώδη Αττικού στο ύψος της Μουρούζι.
Τελικά μετά από τις έντονες διαμαρτυρίες επετράπη σε αντιπροσωπεία τους να φτάσει μέχρι το Μαξίμου όπου είχαν μια συνάντηση με την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλα Γεροβασίλη.
??????????? ???? - ?????????
Ο κ. Τσίπρας υποδέχεται τις γυναίκες του κινήματος SOS Χαλκιδική
tsipras_sosxalkidiki1
Τα ΜΑΤ υποδέχονται τους ανάπηρους
anapiroi3
anapiroi2
Την ίδια ώρα οι γυναίκες SOS Χαλκιδική έξω από το Μαξίμου πανηγυρίζουν
ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΙΝΗΜΑ  SOS ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
tsipras_sosxalkidiki2
:

Δεν υπάρχουν σχόλια: