Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ! Οι Αμερικανοί κάνουν σημαία τους τα «ΟΧΙ» των Ελλήνων! [ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]


Βίντεο το οποίο υμνεί το Ελληνικό κουράγιο, τις θυσίες και τα κατορθώματα του ελληνικού λαού κάνει θραύση στο Αμερικάνικό διαδίκτυο!

Το βίντεο που δημιούργησε το μη κερδοσκοπικό «Ίδρυμα για την Ημέρα του Όχι»παίρνει σαφή θέση υπέρ της χώρας μας για τα «όχι» που έχει...

πει στην πρόσφατη αλλά και στην σύγχρονη ιστορία της.
oxi_day3
Στο βίντεο-αφιέρωμα γνωστοί πολιτικοί από όλων τον κόσμο αναφέρονται στη σημασία του ελληνικού «Όχι» του ’40 αλλά και στον τρόπο που αυτό επηρέασε την έκβαση της Ιστορίας. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, ο Φράνκλιν Ρούσβελτ, ο Μπόνο, η Χίλαρι και ο Μπιλ Κλίντον.
oxi_day4
Σκοπός του Ιδρύματος είναι η ενημέρωση των Αμερικανών σχετικά με τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε η Ελλάδα στον Β” Παγκόσμιο Πόλεμο και να ωθήσει τους σύγχρονους ήρωες να αγωνιστούν για τη διατήρηση και την προώθηση της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας σε όλο τον κόσμο.
oxi_day1
«Το βίντεο του Ιδρύματος της Ημέρας του Όχι είναι ένα δυναμικό αφιέρωμα, το οποίο εξυμνεί αυτή την σπουδαία στιγμή για την ανθρώπινη ιστορία και μας εμπνέει να είμαστε και σήμερα θαρραλέοι», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής.
oxi_day2
Παίρνει σαφώς θέση υπέρ Ελλάδος, ενώ αφήνει αιχμές κατά της Γερμανίας για τους χειρισμούς στην ελληνική κρίση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: